UGOSTITELJSKI DRAGULJ U CRIKVENICI, Crikvenica, Poslovni prostor

750,000.00 €
  • 101250 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
250 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1980
Zadnja adaptacija
2009
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Ovo je izvanredna prilika za ulaganje u vrhunski restoran smješten u Crikvenici, jednog od najpoželjnijih turističkih odredišta na jadranskoj obali. Restoran prostire se na impresivnih 250 kvadratnih metara, a nudi sve što je potrebno za vođenje uspješnog ugostiteljskog posla. Jedna od ključnih prednosti ovog objekta je njegova izuzetna lokacija, udaljenost od mora svega 150 metara, što ga čini idealnim izborom kako za lokalne stanovnike tako i za turiste koji traže autentično gastronomsko iskustvo uz obalu. Osim lokacije, restoran se ponosi i sa 10 vlastitih parkirnih mjesta, što je izuzetno vrijedno u turističkim područjima gdje je parkiranje često izazov. To osigurava lakoću pristupa gostima i dodatnu privlačnost za posjetitelje. Prekrasna terasa restorana pruža ugodan ambijent za uživanje u obrocima pod vedrim nebom, što je posebno atraktivno za goste tokom ljetnih mjeseci. Prostrana kuhinja opremljena je svim potrebnim uređajima i alatima za pripremu vrhunskih jela, dok su komore osigurane za optimalno skladištenje svježih namirnica. Restoran dolazi s kompletnom ugostiteljskom inventurom, što znači da novi vlasnik može odmah započeti s poslovanjem bez potrebe za dodatnim ulaganjima. Veliko skladište također pruža dovoljno prostora za pohranu opreme i namirnica. Ova nevjerojatna prilika za kupovinu vrhunskog restorana u Crikvenici idealna je za investitore koji traže stabilan poslovni pothvat u turistički atraktivnom području. Ne propustite priliku da preuzmete ovaj izvanredan objekt i postanete ključni igrač u gastronomskoj sceni Crikvenice. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. ANDREA MILAT: 095/759-8456 BENJAMIN ŽUNA: 091/548-7659 ID KOD AGENCIJE: NPP1731

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
583510
Agencijska šifra
NPP1731
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 65 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku