Zagreb, Črnomerec - atraktivni poslovni prostor 220m2 s pogledom 360, Črnomerec, Poslovni prostor

550,000.00 €
  • 8220 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
220 m²
Broj spratova
15
Sprat
15
Broj soba
8
Lift
Da
Ažurirano
Dec 14, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Grad Zagreb
Općina/Grad
Črnomerec
Poštanski broj
10000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Opis
Opis
Angelus nekretnine nude vam za prodaju poslovni prostor: LOKACIJA Prostor se nalazi na XV. katu stambeno poslovnog nebodera s liftom, 50 m od Ilice, u blizini Trga Franje Tuđmana i Keglića, U neposrednoj blizini nalze se škola, vrtić, banke, FINA, Dom zdravlja, bolnice, trgovine itd. Najbliža tramvajska stanica nalazi se na 150m od nebodera. Odlična lokacija!!! OPIS Poslovni prostor/ured nalazi se u neboderu kojeg je 70-ih godina izgradilo GP Vladimir Gortan. Zgrada je armiranobetonska, nije pretrpjela nikakvu štetu u nedavnim potresima. Prostor zauzima cijeli zadnji kat, ukupne korisne površine 220 m2. S južne strane stana je terasa od cca 100 m2, koja se može povoljno dokupiti. Zgrada ima 2 lifta, 15 katova. Tlocrt stana je zrcalno simetričan s istočne na zapadnu stranu. Može se koristiti kao dva odvojena prostora jer ima dva ulaza, dva odvojena brojila i odvojene sanitarije. Unutar prostora većina zidova su drvene pregradne stijene, pa se raspored može lako promijeniti. Raspored postojećih prostorija kojih je ukupno 8 sada sa dva sanitarna čvora, dva spremišta, čajna kuhinja i hodnik, prikazan je u priloženom tlocrtu. Prostoru je potrebna adaptacija. Prostor se može upotrijebiti u poslovnoj ili stambenoj namjeni. Prostor ima jako mnogo potencijala!!! Sve strane su u prozorima i pružaju puno dnevne svjetlosti te pogled od kojeg zastaje dah; na katedralu, Sljeme i čitav grad. Grijanje je centralno, preko toplane. Prostoru pripadaju i dva spremišta u podrumu. Vlasništvo 1/1, tereta nema. Za više informacija kontaktirajte agenta ============================= ID KOD AGENCIJE: 3817

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
552339
Agencijska šifra
3817
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 69 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku