ŽIRJE, ŠIBENIK poslovno-stambeni objekt, Šibenik - Okolica, Poslovni prostor

9,900,000.00 €
  • 18161650 m²
Nekretnina za
Prodaja
Namjena prostora
uslužna djelatnost
Površina
1650 m²
Broj spratova
2
Sprat
2
Broj soba
18
Broj kupatila
16
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2000
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Šibenik - Okolica
Naseljeno mjesto
Žirje
Poštanski broj
22000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Prodaje se moderno uređen i potpuno opremljen poslovno-stambeni objekt na otoku Žirju kod Šibenika u punoj funkciji i spreman za rad! Objekt se nalazi na parceli od 15 000 m2 i sastoji se od 10 većih i manjih kuća koje zajedno imaju površinu od 1650 m2 pod krovom. Glavni apartman površine 370 m2 se sastoji od 3 uređena dvosobna stana. Svaki stan se sastoji od kupaonice, 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje te internet kutka. Apartmanu pripadaju 2 ostave, perilica, sušilica, sauna, 4 kupaonice, kućna kina, kamin u dnevnom boravku, 1 ured, 2 nadstrešnice, roštilj te 2 garaže (od kojih jedna za brod) sveukupne površine 270 m2. U blizini se nalaze dvije kuće za radnike jedna površine 75 m2 i druga 65 m2. Restoran od 120 m2 raspolaže sa 60 stolova i natkrivenom terasom. Vanjski bazen ima površinu od 95 m2, a zajedno sa prostorom za ležaljke ima 200 m2. Dvorište i vrt imaju površinu od 12 000 m2 sa pregršt mjesta za parking. Objekt raspolaže sa velikim brojem raznovrsnih voćki (kao što su smokve, limuni, šipci, mandarine, te 140 stabala maslina) koje godišnje daju oko 3 000 kg plodova. Na otoku, u blizini objekta se nalaze dvije uvale u kojima vlasnik objekta ima uhodan posao veza za jahte. Vez ima prostora za više od 50 jahti te postoji mogućnost kupnje istoga. Sam objekt ima predivan pogled i nalazi se na nekih 200 metara od mora. Objekt je u potpunosti neovisan što se tiče električne energije jer raspolaže sa 24 solarne ploče, 2 vjetrenjače te postoji nekoliko načina grijanja. Nekretnina je u potpunosti ograđena sa betonskim zidićem i ogradom od 1.5 m, te je opremljena sustavom alarma i kamera, a vrtna i garažna vrata se otvaraju pomoću daljinskog upravljača. Ovaj jedinstveni objekt nudi pregršt mogućnosti za različite poslovne projekte od kojih svaki nosi vrhunsku zaradu, a uzevši u obzir da je u besprijekornom stanju, nikakva dodatna ulaganja nisu potrebna! Za sva dodatna pitanja, kao i za dogovor za razgled, slobodno nam se obratite sa povjerenjem! ID KOD AGENCIJE: DA100061868

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
552418
Agencijska šifra
DA100061868
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 137 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku