CRIKVENICA, DRAMALJ- Penthouse + stan u novogradnji blizu mora s pogledom, garažom, Crikvenica, Stan

850,000.00 €
  • 33195 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
195 m²
Broj soba
3
Broj kupatila
3
Površina terase
100 m²
Ažurirano
Apr 20, 2024
Stanje
Izgrađeno
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Dramalj
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
CRIKVENICA, DRAMALJ- Penthouse + stan u novogradnji blizu mora s pogledom, garažom Na prodaju su dva ekskluzivna objekta u novogradnji smještena u mirnoj privatnoj ulici, svega 300 metara udaljenoj od obale mora. Ovi predivni stanovi pružaju jedinstvenu priliku za uživanje u luksuznom životu na obali. Penthouse s panoramskim pogledom Elegantni penthouse prostire se na 100 četvornih metara unutrašnjeg prostora s dodatnih 100 kvadratnih metara krovne terase koja oduzima dah. Svaki kutak stana pažljivo je dizajniran kako bi se pružio maksimalan komfor. U sklopu stana nalaze se hodnik, dvije ekskluzivne spavaće sobe, dvije kupaonice, veliki dnevni boravak s moderno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom koji komuniciraju s zavidno prostranom natkrivenom terasom koja pruža fantastičan pogled i jacuzzi koji je idealno mjesto za uživanje u zalascima sunca. Bitno je za istaknuti da krovna terasa ima izgrađenu natkrivenu pergolu. Stan se prodaje namješten, a materijali korišteni pri izgradnji i uređenju su izuzetne kvalitete, te naglašavaju luksuz prostora. Svaka prostorija stana je klimatizirana, te postoje i grijalice na struju koje osiguravaju bezbrižan boravak tijekom cijele godine. Uz stan dolaze i tri parkirna mjesta u garaži velikoj 50m2, što osigurava praktičnost i sigurnost Vašeg vozila, te komad okućnice. Stan u prizemlju Šarmantni stan u prizemlju prostire se na 45m2, te ima izlaz na natkrivenu terasu koja pruža mirno mjesto za opuštanje. U sklopu stana nalaze se hodnik, jedna spavaća soba, kupaonica i dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom stvarajući ugodan ambijent. U svakoj je sobi postavljen klima uređaj, a postoje i grijalice na struju koje osiguravaju bezbrižan boravak tijekom cijele godine. Stan se prodaje namješten, a materijali korišteni pri izgradnji i uređenju su izuzetne kvalitete, te naglašavaju luksuz prostora. U vlasništvo ovog stana dolazi još jedno parkirno mjesto u garaži koje osigurava praktičnost. Ovi prekrasni stanovi, izgrađeni prije četiri godine, dosad su korišteni isključivo u turističke svrhe. Lokacija je idealna, udaljena svega 5 minuta hoda odnosno 300m zračne linije do prve plaže, pružajući nevjerojatnu priliku za kupnju dva luksuzna stana na jedinstvenoj lokaciji. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 26777

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
558345
Agencijska šifra
26777
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 55 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku