DRENOVA, ETAŽA KUĆE SA DVA ODVOJENA STANA I OKUĆNICOM, Rijeka, Stan

400,000.00 €
  • 32220 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
220 m²
Sprat
1
Broj spratova
1
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Površina vrta
200 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2008
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Rijeka
Poštanski broj
51000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Na prodaju je etaža kuće novije gradnje, smještena na mirnoj lokaciji, a ipak samo 10 minuta udaljena od centra grada. Ova jedinstvena nekretnina podijeljena je na dva potpuno odvojena dvoetažna stana, što je savršeno za obitelji koje žele živjeti zajedno, ali zadržati svoju privatnost ili za investitore koji traže priliku za iznajmljivanje. Svaki stan nudi udoban i prostran životni prostor. Na prvoj etaži svakog stana nalazi se dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, kupaonica, špajza, hodnik i loggia, gdje možete uživati ​​u svježem zraku. Potkrovlje svakog stana nudi dvije spavaće sobe i još jednu kupaonicu. Unutarnjim stepeništem povezani su svi prostori, pružajući praktičan i funkcionalan raspored. Kuća je izgrađena s pažnjom na detalje i ima odličnu fasadu i krov, što znači da je vaša investicija dugoročno sigurna. Također je opremljena INOX ogradom, PVC stolarijom i krovnim prozorima, što doprinosi energetskoj učinkovitosti i udobnosti stanovanja. Sanitarije i keramika potpuno su novi, što znači da se nećete morati brinuti o dodatnim troškovima na renovacijama. Osim toga, stanovima pripadaju tri parkirna mjesta i 200m2 okućnice, što vam omogućava prostor za vrtlarstvo ili opuštanje na otvorenom. Kuća je orijentirana prema jugozapadu, što znači da će biti obasjana suncem tijekom većeg dijela dana, čineći je toplom i ugodnom za život. Troškovi stanovanja su svedeni na minimum, što dodatno čini ovu nekretninu atraktivnom. Ovo je izvanredna prilika za sve koji traže nekretninu s dva stana na mirnoj i sunčanoj lokaciji, blizu svih potrebnih sadržaja i samo nekoliko minuta udaljenoj od centra grada. Za više informacija i dogovor za razgled, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina neće dugo biti dostupna! Za više informacija i razgled kontaktirajte: NATAŠA FIČOR Tel: 091 3511275 DOGMA-NEKRETNINE ID KOD AGENCIJE: ID11394

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
533510
Agencijska šifra
ID11394
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 85 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku