Fantastičan penthaus s pogledom na more vila B, Zadar - Okolica, Stan

895,000.00 €
  • 52215 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
215 m²
Sprat
2
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Površina vrta
184 m²
Površina terase
60 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023/2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Zadar - Okolica
Naseljeno mjesto
Kožino
Poštanski broj
23000
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Fantastičan penthaus na drugom katu zgrade smješten u prekrasnom Kožinu, udaljen samo 1700 metara od plaže. Ovaj prostrani penthaus nudi vrhunsku kvalitetu novogradnje koju je izveo renomirani investitor. Glavne karakteristike: Ukupna netto površina: 215,44 m2 Ulazni hodnik: 7,69 m2 Predprostor: 3,89 m2 Spavaća soba I: 12,76 m2 Garderoba: 3,94 m2 WC: 2,03 m2 Kupaonica I: 3,50 m2 Spavaća soba II: 15,85 m2 Spavaća soba III: 15,85 m2 Kupaonica II: 7,07 m2 Prostrani otvoreni dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica: 39,60 m2 Spavaća soba IV: 11,31 m2 Natkrivena terasa Nenatkrivena terasa Bazen Dva parkirna mjesta Izuzetni sadržaji: Kvalitetna PVC stolarija u boji antracita s troslojnim staklom, roletnama i komarnicima. Toplinska izolacija debljine 10 cm s Röfix sustavom. Protuprovalna vrata za povećanu sigurnost. Grijani bazen za uživanje tijekom cijele godine. Ekskluzivni hrastov parket i prvoklasna talijanska keramika. Zgrade opremljene dizalicama topline za učinkovito grijanje i hlađenje. Klima jedinice i podno grijanje na struju u kupaonicama za dodatnu udobnost. Ovo je prilika za čisti hedonizam, uz prekrasan pogled na more i miris borova. Vlasnici će uživati u blizini prekrasnih plaža i svih pogodnosti koje pruža Kožino. Uživajte u bezbrižnim trenucima na terasi s pogledom na more i mirisom borova. Natkrivena terasa pruža savršen kutak za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Uživajte u jutarnjoj kavi ili opuštajućoj večeri uz prekrasan zalazak sunca. Ova prostrana terasa je idealna za organiziranje posebnih trenutaka s gostima. Bilo da planirate romantičnu večeru pod zvijezdama ili opuštajući koktel party, ovdje ćete stvoriti nezaboravne uspomene sa svojim najbližima. Penthaus je dizajniran tako da pruži privatnost i ugodnost za vašu obitelj. Prostrane sobe omogućuju svakom članu obitelji da ima svoj vlastiti kutak i prostor za opuštanje. Otvoreni dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica stvaraju centralno mjesto za zajednička okupljanja i stvaranje posebnih obiteljskih trenutaka. Sunce će obasjavati vaš penthaus tijekom većeg dijela dana, čineći ga svijetlim i ugodnim prostorom za boravak. Uživajte u obilju prirodne svjetlosti koja će vas razveseljavati i pozivati na opuštanje. Ne propustite priliku živjeti u ovom idiličnom okruženju gdje možete uživati u suncu, moru i ugodnom ambijentu s obitelji i dragim gostima. Ovaj fantastičan penthaus je mjesto gdje će se stvarati sretne uspomene i gdje ćete uvijek rado dolaziti kući. Pozovite nas i dogovorite razgledavanje kako biste osobno osjetili šarm i užitak koji ovaj penthaus pruža. Očekujemo vas i uvjereni smo da ćete se zaljubiti u ovo jedinstveno mjesto koje možete zvati svojim domom. Aurelija Šemiga: 00385 99 547 2989 [email protected] Gizela Mihaljević: 00385 99 805 6299 [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA1000160

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
534264
Agencijska šifra
DA1000160
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 92 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku