ISTRA, MEDULIN - 2SS+DB stan na 2.katu novogradnje, Medulin, Stan

261,000.00 €
  • 3284 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
84 m²
Sprat
2
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Ažurirano
Mar 18, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Opis
Opis
ISTRA, MEDULIN - Stan smješten na 2.katu novogradnje u blizini centra Medulina i pješčanih plaža. Predstavljamo projekt stambene novogradnje koja se sastoji od svega 3 stambene jedinice, svaka na svojoj etaži zgrade. Riječ je o novome projektu smještenome u mirnome dijelu Medulina nedaleko od centra mjesta, predivnih pješčanih plaža, šetnjica, kao i svog ostalog sadržaja. OPIS STANA: U ovoj kvalitetnoj i modernoj novogradnji smjestio se komotan stan na 2.katu zgrade koji se sastoji od ukupnih 79,16m2 stambene površine, a kojemu ujedno pripadaju i dva parking mjesta na okućnici zgrade (svaki reducirane površine 2,50m2) Ulazom u stan smjestilo se predvorje koje dijeli stan na dva dijela, privatni i dio za dnevni život i zabavu. U privatnome dijelu stana nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, kupaonica i spremište. U dijelu za dnevni život, koji je osmišljen po konceptu otvorenog prostora bez pregradnih zidova, nalazi se prostor za kuhinju s blagovaonom i komotan dnevni boravak. Iz istoga dijela stana se kroz kliznu staklenu stijenkup pristupa prema vanjskoj natkrivenoj terasi s pogledom prema zelenilu i ostatku naselja. DODATNE INFORMACIJE: * Stan se prodaje po sistemu ključ u ruke bez namještaja. * U svaki stan postavlja se podno grijanje na struju, što je uključeno u cijenu stana. * Svaki stan posjeduje 2 parking mjesta na okućnici zgrade, što je uključeno u cijenu stana. * Planirana je postava kvalitetne keramike, i ako kupci imaju priliku utjecati na stil keramike, kao i izabrati drugi tip podnih obloga. * Mogućnost useljenja je sredina 2025. godine OPIS LOKACIJE: Stanovi se nalaze u manjoj stambenoj zgradi smještenoj na mirnoj lokaciji, bez buke i velikoga broja ljudi. Neovisno o tome, sve što je potrebno za svakodnevni život nalazi se na svega par koraka ili nekoliko kratkih minuta vožnje od stana. Tako se naprimjer, super marketi poput Lidla i Plodina nalaze udaljeni 2 km od stana, manje trgovine i marketi udaljeni su svega 600m od stana. Škole i vrtići nalaze se na svega 1,5 km od stana. Stan predstavlja i idealna priliku za sve one koji traže opciju za investicijom uvidu turističke rente, pa se tako poznate Medulinske pješčane plaže nalaze na svega 2 km od stana, a Medulinska riva na 1,2 km od stana. Ukratko, riječ je o kvalitetnoj i nekretnini vrijednoj vaše pažnje. Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže vlastiti privatni kutak u atraktivnom Medulinu ili za sve one koji traže idealnu priliku za investicijom u turističke svrhe sa sigurnim povratom na uloženo. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28704

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
580505
Agencijska šifra
28704
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 66 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku