ISTRA, PEROJ - Stan s pogledom na more od kojeg zastaje dah, Vodnjan, Stan

388,600.00 €
  • 32106 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
106 m²
Sprat
2
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Ažurirano
Mar 08, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Naseljeno mjesto
Peroj
Poštanski broj
52215
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
ISTRA, PEROJ - Stan s pogledom na more od kojeg zastaje dah Naselje Peroj, smješteno na jugozapadnoj obali južne Istre s prekrasnim pogledom na Fažanski kanal i Brijunski arhipelag, udaljeno je desetak kilometara od 3000 godina stare Pule, pet kilometra od Vodnjana te tridesetak kilometara od Rovinja. Upravo u Peroju nedaleko od prvih plaža imamo projekt novogradnje od 6 stambenih jedinica. Zgrada ima tri nadzemne etaže, katnosti P+2. Stanovima pripada spremište i parking. Lokacija ovog modernog i luksuznog projekta udaljena je svega 700m od mora. Stan 5 koji se nalazi na drugom katu zgrade sastoji se od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom u open space konceptu, dvije spavaće sobe, 2 kupaonice, ostave, velike natkrivene terase, parking mjesta te spremišta u podrumu zgrade. Predivan pogled na more proteže se iz svake prostorije u stanu. Netto stambena površina stana iznosi: 77,60m2, terase 21,54 spremište (5) 7,60m2, parking. Na okućnici će biti i bazen (12x4m) koji će se zajedno koristiti. Gradnja ovog jedinstvenog projekta izvest će se od najkvalitetnijih materijala koristeći suvremenu tehnologiju! - termoizolacija debljine 10 cm - sanitarije u kupaonici (wc školjka i wc daska, bojler, walk in tuš sa miješalicom, lavandin s donjom bazom, priključak za veš mašinu) - kao izvor toplinske i rashladne energije predviđene su za svaki stan klima uređaji, uz dodatno podno grijanje u cijelom stanu na dizalicu topline i solarne kolektore - unutarnja stolarija - aluminijska stolarija (ostakljeno termoizolacionim staklom) - utičnice i prekidači - završno farbanje - lift u zgradi Projekt predstavlja idealnu priliku za miran i komforan obiteljski život, a zbog same lokacije savršena je prilika i za turističko iznajmljivanje i kompletno osiguran povrat investicije! Budući vlasnici imaju kompletnu sigurnost kupovanjem jedne od nekretnina unutar projekta radi mogućnosti plaćanja u više faza tijekom izgradnje! U cijenu je uključen PDV! Kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 21834

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
492712
Agencijska šifra
21834
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 120 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku