ISTRA - POREČ - LUX PENTOUSE BLIZU MORA I CENTRA!, Poreč, Stan

1.00 €
  • 55253 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
253 m²
Sprat
3
Broj spratova
3
Broj soba
5
Broj kupatila
5
Površina terase
211.02 m²
Ažurirano
Apr 04, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Energetski razred
A
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
ISTRA - POREČ Nudimo vam luksuzni PENTHOUSE sa panoramskim pogledom na stari grad Poreča i more. LOKACIJA: na svega 500m od mora i uređene plaže i samo 900m od stare gradske jezgre. Na svega par koraka od trgovačkih lanaca, parkova, banaka i slićno. Izuzetno urbano naselje okruženo modernim kućama i urbanim zgradicama. Penthouse se nalazi u dovršenoj zgradi iz 2023.godine do kojeg vodi uređeno kamenom obloženom stubište ili lift marke Khone. Ispred zgrade je osiguran parking za jedno vozilo dok penthouseu pripada i vlastita garaža od 24.20m2. Isto tako penthouseu pripada i spremište od 14.69m2. Penthouse se sastoji od ulaznog prostora sa svojim mjestom za ugradbeni ormar, 5 spavaćih soba sa 5 kupaonica (3 su en suite dok ostale dvije mogu koristiti i gosti), open space dnevni boravak sa prostorom za modernu kuhinju i blagavaonicu od 68m2 i izlazom na natkrivenu terasu od 29m2. Cijeli dnevni boravak i kuhinja imaju zapanjujući i jedinstveni pogled. Penthouse nastavlja svoju luksuznu priču i na krovu gdje mu pripada 182.08m2 krovne terase na kojoj su svi dovodi i odvodi struje i vode pripremljeni, tako da kupac može urediti istu po želji (postava jacuzzy kade, sunčališta, ljetne kuhinje i lounge zone pod pergolom i još mnoštvo toga). Urbana zgrada je rađena po najnovijim standardima pa tako svaka prostorija ima svoju klimatsku jedinicu (ukupno 7 kom), podno grijanje putem dizalica toplina i grijanje vode putem vlastitohg plinskog bojlera. U dnevnom boravku je postavljen kamin talijanskog brenda u kojem je moguće ostvariti pravi zimski doživljaj grijanjem na drva. U cijelom stanu postavljan je moderan i kvalitetan parket, dok u kupaonicama, kuhinji i hodniku vrhunske pločice. Vanjska stolarija je ALU marke Sucho. Sanitarija Hans Grohe. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna i protupožarna. Video portafon. Cijena na upit. Obratite nam se s povjerenjem! RINA +385 99 640 1751 ID KOD AGENCIJE: 1719

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
557463
Agencijska šifra
1719
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 57 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku