ISTRA, PULA, STOJA - 1SS+DB stan na visokom prizemlju s balkonom, Pula, Stan

170,000.00 €
  • 2151 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
51 m²
Broj spratova
3
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 22, 2024
Stanje
Izgrađeno
1989
Zadnja adaptacija
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Stoja
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
ISTRA, PULA, STOJA - 1SS+DB obiteljski stan smješten na mirnoj i traženoj lokaciji u manjoj stambenoj zgradi Riječ je o kvalitetnom i toplom obiteljskom stanu, koji je smješten na jednoj od traženih lokacija u gradu Puli. Nalazi se u manjoj kvalitetnoj zgradi sa svega nekoliko stambenih jedinca, na visokome prizemlju, te je u potpunosti obnovljen i spreman za useljenje. OPIS STANA: Stan se sastoji od 51,79m2 stambenoga prostora, ulazom u stan smjestio se hodnik koji povezuje sve prostorije stana i odvaja privatni prostor od prostora za dnevni život. Tako stan posjeduje veću kompletno odvojenu i samostalnu kuhinju s blagovaonicom, zatim veće kupatilo s tuš kabinom, prostraniju spavaću sobu, kao i odvojeni veći dnevni boravak s pristupom prema privatnom balkonu. DODATNE INFORMACIJE; * Stan se prodaje u potpunosti namješten kao i što je vidljivo na slikama, te je odmah useljiv. * Opremljen je klima uređajem s inverterom, a budućim vlasnicima se pruža mogućnost postave peći na pelete ili drva s obzirom na to kako stan posjeduje dimnjak u dnevnome boravku. * Vlasnici su postavili novu PVC stolariju, te su u potpunosti osvježili stan. * Vlasništvo je čisto, 1/1, bez financijskog tereta, zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju što znači kako je moguća kupovina kreditom. * Uz nadoplatu od 10.000,00€ može se kupiti i garaža pored zgrade. OPIS LOKACIJE; Stan se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija grada Pule, na poznatoj Stoji. Smješten je na svega nekoliko koraka od svog potrebnog sadržaja za svakodnevni život, tako se naprimjer: svega 1 minutu hoda od stana nalazi veći super-market, i razne druge trgovine, 3 minute hoda je udaljena škola, zatim tu su i restorani, kafići, drogerije, ljekarne, vrtići, teretane, sportski centar, gradski bazeni, najveći shopping centar grada Pule, kao i redovne linije javnog autobusnog prijevoza i slično tome. Uz to, bitno nam je za napomenuti, kako svega 1 km od stana se nalazi poznato pulsko šetalište uz more s brojnim prirodnim i uređenim plažama, poznato kao Lungo Mare. Uz šetnjicu proteže se i staza za trčanje kroz šumski predio s punktovima za vježbanje. Jednako tako duž šetnjice nalazi se nekoliko kafića i restoran idealni za opuštanje s prijateljima i obitelji. Time stan osim što je pogodan za siguran i miran obiteljski život, pogodan je i za priliku turističkog najma kao svojevrsna investicija sa sigurnim povratnom uloženoga. Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda stana slobodno nas kontaktirajte. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 27594

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
568849
Agencijska šifra
27594
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 90 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku