ISTRA, ROVINJ - Stan + studio apartman s terasom, Rovinj, Stan

399,000.00 €
  • 42110 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
110 m²
Sprat
1
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
May 09, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Opis
Opis
ISTRA, ROVINJ - Moderni obiteljski apartman smješten u mirnome okruženju na svega nekoliko koraka od šetnjica i plaža. Predstavljamo Vam ovaj visoko kvalitetan apartman smješten u neposrednoj blizini centra grada Rovinja. Riječ je o stanu koji se nalazi u rezidencijalnom dijelu Rovinja, svega nekoliko koraka od brojnih plaža i poznate šetnjice, smješten u manjoj stambenoj zgradi na prvome katu. OPIS STANA: Stan se sastoji od ukupnih 110m2 stambenoga prostora koji se dijele na dvije stambene jedinice, studio apartman i dvosobni stan. Stanu se nalazi na stražnjem dijelu zgrade, te mu se pristupa privatnim vanjskim stubištem. Pri dolasku prvo se nalazimo na prostranoj terasi s jacuzzijem i ležaljkama za sunčanje, terasa je djelomično i natkrivena i zatvorena što znači kako ju je moguće koristiti tijekom cijele godine. Pristupom s već spomenute terasa dolazimo do studio apartmana, koji posjeduje vlastitu modernu i opremljenu kuhinju, kupaonicu, te dnevni prostor s krevetom. Apartman je uređen u modernome stilu, te je pun prirodnoga dnevnog svijetla. S terase također pristupamo posebnim ulazom do većeg dvoetažnog stana. Na prvoj etaži stana nalazi se dnevni boravak, blagovaona, moderna opremljena kuhinja, kao i komotna kupaonica. Na drugoj etaži stana nalaze se dvije manje spavaće sobe. DODATNE INFORMACIJE: * Prodaju se isključivo obje stambene jedinice zajedno. * Budući vlasnici imaju mogućnost poptunog zatvaranja dijela terase i tako povećati stambenu kvadraturu stana kao i povezati studio apartman s većim stanom, kako bi dobili jednu veću i komotniju stambenu jedinicu. U slučaju ako bi se isto napravilo i dalje bi ostao dio terase gdje se nalazi jacuzzi za korištenje i odmor. * Stanovi se prodaju namješteni sa svim namještajem, kako je vidljivo na slikama * Tijekom renovacije promijenjena je sva infrastruktura od struje, vode, odvodnje i interneta. * Jednako tako postavljena je nova toplinska i zvučna izolacija u obje stmbene jedinice. * Vlasništvo stana je čisto, 1/1, stanovi su etažirani i zgrada posjeduje svu potrebnu dokumentaciju. OPIS LOKACIJE: Stanovi se nalaze u mirnom i tihom rezidencijalnom dijelu grada Rovinja, nadomak centra, rive i poznate šetnjice s brojnim plažama. Stan je idealan za sve one koji traže obiteljski dom kao i za sve one koji traže priliku za investicijom u vidu turizma, upravo zato što se sav sadržaj potreban za život nalazi u neposrednoj blizini stana. Brojne trgovine, restorani, kafići, zatim škola, drogerije, ljekarne, udaljene su svega nekoliko koraka, dok su brojne plaže i poznata šetnjica udaljeni 650 m od stana. Centar Rovinja i nezaobilazne rovinjska riva udaljeni su tek 1,8 km od stana. Ukratko, riječ je o stanu vrijednome vaše pažnje, idealanim za veću obitelj ili kao opcija investicije u turističke svrhe. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28588

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
579834
Agencijska šifra
28588
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 77 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku