ISTRA, UMAG - Luksuzan stan s pogledom na more, Umag, Stan

436,000.00 €
  • 4292 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
92 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 16, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Umag
Naseljeno mjesto
Umag
Poštanski broj
52470
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
ISTRA, UMAG - Luksuzan stan s pogledom na more Prvi grad na ulasku u Istru sa sjevera - Umag. Osvaja svojom raznolikošću i bogatstvom ponude. Umag je gradić koji kroz 45 km obale, zanimljivog zaleđa spaja posebitosti čitave regije i možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Grad Umag ima jako zanimljivu povijest. Otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju ljetnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama stare gradske jezgre - sačuvani su dijelovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve. Na samo par minuta voženje od grada Umag, na svega 200 metara od mora nalazi se ovaj prekrasni moderni stan sa pogledom na more i maslinike! Stan je smješten na 1. katu nove moderne zgrade sa liftom. Ukupna površina stana iznosi 81 m2. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, 3 spavaće sobe, 2 kupaone, hodnika dvije terase od ukupno 11 m2 sa kojih se pruža predivan pogled na more i maslinike. Građen je od visokokvalitenih materijala sa podnim grijanjem na toplinsku pumpu i hlađenjem na klima uređaje. Stanu pripada parkirno mjesto na korištenje, vlastito spremište te se nudi mogućnost kupnje i uređenog podruma kvadrature između 33-37 m2 sa wc-om. Zbog svoje iznimne lokacije i sadržaja ovaj stan je odlična prilika za sve one koji traže atraktivnu nekretninu u blizini mora pogodnu za stanovanje ili za korištenje u turističke svrhe. Na samo 3 minute lagane šetnje nalazi se prekrasne plaže, razni kvalitetni restorani, kafići, šetnice, biciklističke staze, trgovina te razni drugi potrebni sadržaji. Centar grada Umaga udaljen je na 10 min lagane vožnje autom. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 25732

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
545932
Agencijska šifra
25732
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 87 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku