Lijepo namješten četverosoban stan za najam, Grbavica, Novo Sarajevo, Stan

1,022.00 €
  • 51140 m²
Nekretnina za
Najam
Površina
140 m²
Sprat
1
Broj soba
5
Broj kupatila
1
Ažurirano
Jan 17, 2024
Lokacija
Država
Bosna i Hercegovina
Region
Kanton Sarajevo
Općina/Grad
Novo Sarajevo
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Imovina.ba - Agencija za nekretnine iz svoje ponude za najam izdvaja opremljen četverosoban stan u Centru grada u ulici Zagrebačka – Grbavica. Iznajmljuje se lijepo namješten četverosoban stan površine 140m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade. Lokacija je odlično povezana sa centrom grada a u blizini su smješteni tržni centri “Sarajevo City Center” i “Alta”, supermarketi, ugostiteljski objekti, apoteka, banka i mnogi drugi. Ovaj objekat konceptualno spaja stambeni ambijent u jedinstvenu oazu mira koja je smještena u strogom centru grada. Najviši standardi kvalitete su zadovoljeni kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Stan sadrži dnevni boravak u kombinaciji sa trpezarijom i otvorenom kuhinjom, kupatilo, WC, četri spavaće sobe, balkon duž cijelog stana 12m, hodnik i predsoblje. LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu zgrade u naselju Grbavica. STANDARD Grijanje je na struju konvektori i Plin. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Laminat. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Klima uređaj Inverter. Blindo vrata. Lift. NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Imovina.ba - Agencija za promet nekretnina Agent Amor Korman +387 61 446 025 [email protected] Broj licence: 01-01.1-425/23 Black and White Consulting d.o.o P.J Agencija za promet nekretnina je upisana u registar posredinka FMT pod registarskim brojem 22/2022 ID KOD AGENCIJE: 100365

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
560374
Agencijska šifra
100365
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 68 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku