LOVRAN - dvoetažni stan u prekrasnoj dvojnoj kući s bazenom i panoramskim pogledom na more, Lovran, Stan

2,500.00 €
  • 41190 m²
Nekretnina za
Najam
Površina
190 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
2014
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Lovran
Naseljeno mjesto
Lovran
Poštanski broj
51415
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
U prekrasnoj, luksuznoj dvojnoj kući sa stilom nudimo Vam stan za najam. Radi se o dvoetažnogm stanu s visokim potkrovljem sveukupne stambene kvadrature od 190m2. Unutarnje stepenice vode na prizemlje odnosno prvi kat na kojemu se nalazi prekrasan veliki dnevni boravak sa pogledom na cijeli Kvarner i unutarnjim kaminom, natkrivenom terasom te kuhinjom i blagovaonom sa izlazom u stražnji dio kuće na natkrivenu terasu na kojoj se nalazi i vanjska ljetna kuhinja. Na prvom katu se također nalazi i glavni ulaz te gostinjski wc. Unutarnje stepenice vode na drugi kat na kojem su smještene tri velike spavače sobe sa velikom kupaonom koja ima i izlaz na malu terasu. Svaka soba je uređena u posebnom stilu i ofarbana u u stilu ‘štuka veneziana’ što čini svaku sobu specifičnom i posebnom. Glavna soba koja je veličine 24 m2 ima i vlastitu kupaonicu i wc, te izlaz na natkrivenu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na Kvarner i Rijeku. Također sa drugog kata unutarnje stepenice vode u potkrovlje koje ima 60 m2 i u kojem se trenutno nalazi velika soba sa bibliotekom i skladištem. U potkrovlju se nalaze dva krovna prozora i jedan sa strane. Na svakom katu su prekrasni veliki natkriveni balkoni sa veličanstvenim pogledom na more, Rijeku i Kvarnerski zaljev. Grijanje je centralno i to u prizemlju radijatori, na prvome katu i kupaonicama podno etažno, a u sobama i potkrovlju radijatori. Kuća je u potpunosti klimatizirana, tako da se može po zimi grijati i na klima uređaje, a po ljeti svaku večer puše ugodan povjetarac koji ugodno hladi i omogućava ugodno spavanje tijekom cijele noći. Ispred kuće ima parking mjesta za dva vozila, dakle jedna garaža i jedno parkirno mjesto. Ograda oko kuće napravljena je od kamena i zelenila, a vrhunac užitka u ovoj vili pruža bazen i sunčalište oko njega, jacuzzi i veliki vanjski roštilj koji se nalazi na gornjem dijelu terena iznad vile gdje se može uživati sa društvom u odličnom roštilju i prekrasnom pogledu na cijeli Kvarner. Kuća je smještena cca 2 km od centra Lovrana, na mirnoj lokaciji i okružena je marunima i zelenilom. Za sve ostale informacije i ogled nekretnine na raspolaganju Vam stoji agent 0918995705 Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 2242

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
578281
Agencijska šifra
2242
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 46 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku