Luksuzni stan u užem centru Čakovca, Čakovec, Stan

520,000.00 €
  • 52207 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
207 m²
Sprat
1
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Površina balkona
4 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1930
Zadnja adaptacija
2014
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Međimurska županija
Općina/Grad
Čakovec
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Isključivo u Dogma nekretninama! Predstavljamo vam luksuzni peterosobni građanski stan koji se nalazi u užem centru Čakovca, u lijepoj secesijskoj zgradi (ove godine obnovit će se fasada). Ovaj elegantan stan nudi udobnost i luksuz te je spreman za novog vlasnika, koji će ga nadopuniti prema svojim osobnim željama i stilu življenja. Smješten u mirnom dijelu centra Čakovca ima izravan pristup svim važnim sadržajima u gradu kao što su trgovine, škole, vrtići, ambulante te javni prijevoz. Stan se sastoji od hodnika iz kojeg se ulazi u salonski dio koji ima dva dnevna boravka povezana prekrasnim dvokrilnim vratima. U većem dnevnom boravku kojeg kao i cijeli stan krase veliki francuski prozori, nalazi se i kamin koji ne samo da pruža toplinu prostoru visine 4 m, već i stvara ugodnu atmosferu i vizualni dojam elegancije. Zatim s druge strane hodnika slijedi blagovaonica sa dnevnim boravkom iz koje se ulazi u odvojenu kuhinju, slijedi kupaonica te novi međuprostor iz kojeg se ide u još jednu sobu, zatim spavaću, povezanu s još jednom kupaonicom te izlazom na balkon i tavan. Važno je naglasiti da je ovaj stan savršen spoj elegancije i funkcionalnosti uz prostrane sobe, moderno opremljenu kuhinju, materijale i obrade koji su samo neki od atributa koje vam pruža. Ovaj stan nije samo dom, već i investicija u udobnost i luksuzni način života. Svi zainteresirani kupci imaju priliku uživati u jedinstvenom iskustvu stanovanja u srcu Čakovca, prekrasnog povijesnog grada na sjeveru Hrvatske, na idealnoj poziciji između rijeka Mure i Drave, a da su istovremeno okruženi modernim sadržajima i urbanim stilom života. Za sve dodatne informacije o ovom elegantnom, prostranom i luksuznom stanu te za razgled obratite se s punim povjerenjem. Bojana Patekar Mobitel: +385 98 297 777 mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: VZ1674

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
569796
Agencijska šifra
VZ1674
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 106 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku