LUKSUZNI STANOVI SA VLAST. BAZENOM/JACUZZI - ČIOVO/OKRUG GORNJI (S6), Okrug, Stan

650,000.00 €
  • 4289 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
89 m²
Sprat
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Površina terase
11 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Okrug
Naseljeno mjesto
Okrug Gornji
Poštanski broj
21223
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Na vrhunskoj lokaciji u mjestu Bušinci prodajemo 6 luksuznih stanova u izgradnji, od kojih će svaki imati svoj bazen ili jacuzzi, ovisno o odabranoj nekretnini. Na svega 250m je od predivnih šljunčanih plaža, te 950m do centra mjesta Okrug Gornji. Na svega 15-20 minuta pješice nalazi se Labadusa i predivne uvale sa beach barovima Laganini i Duga Đango, prava oaza iskonske i nedirnute prirode. Stan S6 nalazi se na 2. katu u zgradi sa ukupno 2 kata i 6 stambenih jedinica, a sastoji se od hodnika, 2 kupaonice, 3 spavaće sobe, open space kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka, te natkrivene i nenatkrivene terase uz vlastiti privatni bazen. Ukupno: 89,12m2 U cijenu je uključeno i 1 garažno mjesto. Uz grijanje putem klima uređaja, u stanu će u svim prostorijama biti proveden i sustav podnog grijanja. Želite nekretninu u Dalmaciji, a niste sigurni gdje? Sigurno nećete pogriješiti ako za svoj budući dom ili nekretninu u turističke svrhe odaberete otok Čiovo koji će vama ili vašim gostima pružiti sve što je potrebno za idealan život ili odmor jer je Čiovo;  Malen ali izuzetno šarmantan otok povezan mostom sa predivnim starim gradom Trogirom  Neposredna blizina gradu Trogiru koji je savršeno mjesto za odmor, a posebno se ističe zbog zanimljive povijesti i predivnih šljunčanih plaža.  Na samo 6km udaljenosti nalazi se Zračna luka Split, dok je grad Split udaljen svega 25km, što Čiovo i Trogir čini idealnom destinacijom za vaš odmor ili kao izbor za cjelogodišnji život.  Trogir je i brodski povezan sa Splitom, te trajektnim linijama za otoke Drvenik Veli i Drvenik Mali.  Trogir se također odlikuje sa tri velike marine: ACI marina Trogir, Nautička marina Baotić i SCT marina Trogir.  U nizu bogate turističke ponude izdvajamo i blizinu Nacionalnom parku Krka, te grad Šibenik koji su udaljeni svega 40ak minuta vožnje automobilom, Konjički klub Trogir Hanako, otok Šolta i niz drugih otoka u ovom dijelu predivnog dalmatinskog arhipelaga.  Vrhunska pozicija za sve koji žele mir dovoljno daleko od gradskih i prometnih gužvi, a dovoljno blizu za obilazak svih atraktivnih mjesta u ovom predivnom dijelu Dalmacije.  Bezbroj predivnih uvala sa šljunčanim i stjenovitim plažama  Na Čiovu se kontinuirano gradi jer je potražnja za nekretninama na ovom posebnom otoku velika, a inozemnim ulagačima je bitno olakšan proces zbog ulaska Hrvatske u zonu Schengena Stoga, zbog svega navedenog, nemojte propustiti biti vlasnikom nekretnine na ovoj predivnoj lokaciji! Nazovite nas jer za sva pitanja i informacije stojimo na raspolaganju! ID KOD AGENCIJE: ST765

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
536417
Agencijska šifra
ST765
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 92 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku