OPATIJA, CENTAR - Komforan stan u blizini centra s prekrasnim pogledom na more, Opatija, Stan

1,700.00 €
  • 4290 m²
Nekretnina za
Najam
Površina
90 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 09, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Poštanski broj
51410
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
OPATIJA, CENTAR - Komforan stan u blizini centra s prekrasnim pogledom na more Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima sa starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija savršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor. U ponudi za najam imamo lijepo uređen stan ukupne kvadrature 90m2 u lijepoj privatnoj kući s 3 stana. Stan se sastoji od hodnika, prostranog open space prostora kojeg čine kuhinja, blagavaona i dnevni boravak, tri spavaće sobe od kojih se jedna može korisititi i kao kuhinja, dnevni boravak ili radna soba što je jako funkcionalno te dvije kupaonice. Grijanje i hlađenje je na struju odnosno dva klima uređaja i grijalice. Na velikoj natkrivenoj terasi nalazi se veliki stol na kojem možete uživati i za vrijeme kiše. Prekrasan pogled na more može se uživati i s velikog natkrivenog balkona na koji se može izaći iz sobe i iz dnevnog boravka. Na lijepo uređenoj okućnici nalazi se mali vrt s roštiljem te dva parkirna mjesta. Stan koristi 2 zasebna ulaza te zbog toga ima apsolutnu privatnost. Stan se nalazi samo 350m iznad centra Opatije odnosno 450m od prve plaže (5min pješice) u mirnoj, slijepoj ulici. Neposredno iza kuće je poznato šumsko šetalište Carmen Sylve koje pruža novi doživljaj Opatije. Šumska oaza koja svaki dan osvaja šetače čija šetnja duga sat i pol nudi priliku za upoznavanje zanimljivih lokacija posebno s djecom i kućnim ljubimcima. Bike, hike and pet friendly. Slobodan za najam u periodu od 01.10.2023. na minimalno 1 godinu. Cijena 1700 eura mjesečno s uključenim režijama (voda, struja, internet, odvoz smeća) + polog u visini jedne mjesčne najamnine + agencijska posrednička naknada u visini jedne mjesečne najamnine. Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 23282

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
510602
Agencijska šifra
23282
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 336 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku