OPATIJA, CENTAR – luksuzna etaža od 300m2 u novogradnji s garažom, panoramski pogled na more, Opatija, Stan

1.00 €
  • 53294 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
294 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Površina terase
80 m²
Ažurirano
Mar 25, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Poštanski broj
51410
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
4
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
OPATIJA, CENTAR – luksuzna etaža od 300m2 u novogradnji s garažom, panoramski pogled na more Na prodaju je ekskluzivna etaža u posebnoj novogradnji iznad centra Opatije kvadrature 294 m2 s panoramskim pogledom na kvarnerski zaljev, terasom, vrtom i privatnom garažom. Ovaj prekrasno uređen i prostran stan nalazi se u južno orijentiranoj novogradnji te raspolaže i s konobom, saunom, prostorom za rekreaciju i spremištem, a nalazi se na poziciji od 400 metara zračne linije od mora. Etaža se prostire preko cijelog visokog prizemlja lijepe i moderne zgrade, a sastoji se od 4 spavaće sobe u elegantnom stilu, 3 kupaonice od kojih jedna en suite od master sobe te nudi walk in tuš, a osim toga, stan se može pohvaliti s prekrasnim i osvijetljenim open space boravkom od 80 m2 koji uključuje i kuhinju te blagovaonicu, a cijeli prostor ima direktan izlaz na terasu s koje se pružaju pogledi na zaljev od kojih zastaje dah. Prostor je obasjan svjetlošću zahvaljujući velikim kliznim stijenama koje naravno otvaraju pogled na more. Moderno uređena kuhinja ima čak impozantnih 9 metara i veliki otok te sve popratne aparate, dok dnevni boravak raspolaže modernim namještajem uz koje su omogućena velika druženja. Cijeli prostor odiše luksuzom uz prekrasne profinjene materijale poput cijenjenog kamena “Nero Portoro” i “Royal”, koji je korišten na podnim i zidnim oblogama u kuhinji i kupaonicama. Vanjski prostor stana sastoji se od vanjskog stola i ljetne kuhinje, a kako bi nesmetano uživali u pogledima na zaljev čak i u one kišne dane, terasa je natkrivena s 3 automatizirane pergole tende. Uz sve navedene prostorije, stan nudi i radnu sobu s wine-barom i vešerajem, te dodatne prostorije u suterenu, poput konobe, saune, fitnesa i spremišta. Podno grijanje na dizalicu topline pruža udobnost i ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, osim toga, sve prostorije raspolažu klima jedinicama i pametnim sustavom upravljanja, kao i termostatima u svim prostorijama koji omogućuju lakše reguliranje temperature. Sigurnost ove luksuzne nekretnine i cijelog njenog okoliša zagarantirana je alarmnim sustavom i video nadzorom. Nekretnina nudi puno mogućnosti za parking, tako je moguće parkiranje 4 automobila, od koji su dva mjesta u garaži. Ekskluzivna je ovo prilika nudeći prostranost, odličnu lokaciju i fantastičan panoramski pogled na more, s impresivnim vanjskim prostorom za cjelodnevna druženja. Dolazi s potpuno opremljenim i otmjeno uređenim prostorijama. Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 28897

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
583777
Agencijska šifra
28897
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 67 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku