Otmjeni stan u blizini mora, Medulin, Stan

275,000.00 €
  • 3172 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
72 m²
Sprat
1
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2022.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Medulin spada među reprezentante istarskog turizma i jedno je od desetak najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu. Dinamičan razvoj Medulina počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža. Svaki posjetitelj Medulina može tu naći pravu oazu mira i tišine mediteranskog krajolika, ali istodobno može ovdje provesti vrlo dinamičan i sadržajima bogat odmor. U mjestu se nalazi pošta, turistička ambulanta, cvjećarna, vinarije, frizerski saloni, brojne trgovine, zlatarne, suvenirnice...Mjesto je poznato po svom bogatom sportskom sadržaju kojega nerijetko posjećuju i profesionallci; tenis, nogomet, mini golf, kuglanje, boćanje, beach-voley, jahanje, škola surfa, jedrenja, ronjenja, jahanja, skijanja na vodi i mnogi drugi. Poznat je i po kvalitetnim koncertima ozbiljne glazbe koji se održavaju u ljetnim mjesecima, a četrdesetak restorana pravi je izazov gurmanstva, bilo suvremenog ili autohtonog, ribljeg, mesnog, vegetarijanskog... U ovoj raznolikoj općini, u obiteljskom naselju na samo 150 metara od mora, nalazi se ovaj stan na prodaju. Sastavljen je od prostranog ulaznog hodnika koji vodi do osvijetljenog dnevnog boravka te suvremeno opremljene kuhinje sa prostorom za jelo. Tu se izlazi na jednu od terasa sa pogledom na more dok glavna spavaća soba također ima izlaz na svoj balkon. Dječja soba opremljena je sa dva odvojena ležaja. Stan je kompletno i efektno dizajniran 2021. godine te se prodaje u potpunosti namješten, sa svim kućanskim uređajima i aparatima. Grijanje je omogućeno putem radijatora te klima uređaja. U ovoj kvalitetnoj i održavanoj zgradi nalazi se još 8 stanova koji u dvorištu imaju bazen od 45 m2 na zajedničko korištenje. Uz bazen se prostire uređeno sunčalište te vanjski roštilj za pravu ljetnu zabavu. Sama lokacija nekretnine u blizini je škole, vrtića, trgovina, restorana te mnogih drugih zabavnih sadržaja. Idealno mjesto za obiteljski život ili investiciju u turizam na ovoj traženoj lokaciji. Za sve dodatne informacije kao i za dogovor termina za razgledavanje slobodno kontaktirajte na broj +385 95 88 09 208 - Katarina Vlašić. ID Kod agencije: IS1509790 ID KOD AGENCIJE: IS1509790

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
531970
Agencijska šifra
IS1509790
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 102 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku