OTOK KRK, PUNAT - trosobni stan u izgradnji s pogledom na more, Punat, Stan

519,000.00 €
  • 44182 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
182 m²
Broj spratova
3
Broj soba
4
Broj kupatila
4
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Punat
Naseljeno mjesto
Punat
Poštanski broj
51521
Proširi Mapu
Opis
Opis
Punat, trosobni stan u izgradnji s pogledom na more od 142 m2. Ova lijepa novogradnja s tri jedinice smjestila se u lijepom dijelu mjesta oko 650 metara od mora. Apartman se nalazi na tri etaže u prizemlju, prvom katu i potkrovlju. U prizemlju se nalazi ostava, kupaonica, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak s izlazom na lijepu terasu. Na prvom katu su se smjestile dvije sobe svaka s vlastitom kupaonicom i predivan balkon s kojeg možete uživati u pogledu na more. U potkrovlju je veliki hodnik, spremište, soba s kupaonicom i prelijepa terasa s još ljepšim pogledom na more. Stanu pripada jedno parkirno mjesto kao i spremište od 40 m2 koje se nalazi u podrumu zgrade. U objekt se ugrađuju vrhunski materijali, grijanje i hlađenje riješeno je Daikin multisplit klima sustavom za sobe i električno podno grijanje u kupaonicama i dnevnom boravku. U dogovoru s investitorom, za ovaj apartman moguće je dograditi bazen nakon završetka radova. Predviđen završetak izgradnje je lipanj 2023. PUNAT, smješten na istočnoj obali puntarske drage, duge više od tri i široke gotovo dva kilometra, smatra se jednim od mlađih krčkih naselja. Međutim, takvo se mišljenje vezuje uz činjenicu da su se događaji ovoga kraja tek unazad stotinjak godina sustavnije počela pratiti i bilježiti. Ranije je pripadao gradu Krku, a gotovo do samog Punta prostiralo se vrbničko područje. Tragova naseljenosti ima od pretpovijesti, preko Ilira, do Grka i Rimljana. Prema legendi, tijekom rimskih vremena postojao je most preko uskog ulaza u Puntarsku dragu prema gradu Krku. Navodno su, prema različitim zapisima, stanovnike na području Punta naselili upravo knezovi Krčki, kako bi zaštitili prilaz mostu i Puntarskoj dragi. Danas je Punat jedno od najvećih hrvatskih nautičkih središta i otočni centar maslinarstva. Govoriti o Puntu, a istodobno ne spomenuti i otočić Košljun, nezamislivo je. Jer, Punat i Košljun su vjekovima upućeni jedan na drugog, život fratara - franjevaca i Puntara međusobno je prožet. Stoga svaki posjetitelj obvezno zaželi posjetiti Košljun, što i omogućuju barkajoli koji stalo održavaju 10-minutnu vožnju od Punta do Košljuna i natrag. Punat je malo turističko mjesto koje prije svega nudi odmak od žurbe, stresa i buke. Iznimno je dražestan, okupljen duž malih stisnutih ulica koje vode do tipičnih primorskih kuća s voltama, balaturama i konobama. Punat se vrlo ponosi tradicijom maslinarstva: danas će se za Punat reći da upravo svaka tamošnja obitelj obrađuje vlastiti maslinik i proizvodi vlastito, vrlo kvalitetno, maslinovo ulje. Mir, rekreacija, duhovna okrijepa na Košljunu, aduti su kojima Punat poziva svoje posjetitelje. Oni koji se odazovu, ne prestaju dolaziti! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 15750

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
576685
Agencijska šifra
15750
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 34 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku