Ovaj stan ste tražili, Varaždin, Stan

368,000.00 €
  • 41120 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
120 m²
Sprat
2
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Površina terase
11 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2005
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Varaždinska županija
Općina/Grad
Varaždin
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
42000
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Lift
Da
Opis
Opis
SAMO U DOGMA NEKRETNINAMA! Prodajemo prostrani stan u srcu Varaždina, grada bogate povijesti i kulture. Varaždin, smješten na sjeveru Hrvatske, očarava svojim baroknim zgradama, slikovitim ulicama i živahnim kulturnim događanjima. Stan se nalazi u zgradi koja je bila predmet želje mnogih kada je sagrađena 2005. godine, a ovaj konkretni stan je dovršen tek 2019. godine, garantirajući kvalitetnu gradnju i modernu estetiku. Stolarija je izrađena od drveta i aluminija, grijanje je osigurano etažnim plinskim sustavom, dok je pod obložen dvoslojnim parketom od hrastovih dužica. Zgrada je dodatno izolirana fasadom debljine 15 i 25 cm, obloženom stiroporom, što osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Ovaj stan površine 131,45 m2 nudi prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu u open space konceptu, wc, hall, hodnik te tri spavaće sobe. Jedna od spavaćih soba ima dodatni prostor za garderobu i loggiu, dok se iz druge spavaće sobe i dnevnog boravka izlazi na još jednu loggiu, pružajući savršeno mjesto za opuštanje uz jutarnju kavu ili večernji zalazak sunca. Zgrada je opremljena liftom, a stanari mogu uživati u zajedničkom korištenju atrija i dvorišta, pružajući dodatni osjećaj zajednice i udobnosti. Ovo je prilika za one koji traže udoban, moderan dom u srcu grada, s praktičnom blizinom svih sadržaja i atrakcija koje Varaždin nudi. Ovaj prostrani stan pruža nevjerojatan pogled na prepoznatljive varaždinske tornjeve, čime svakodnevni život postaje slikovit i poseban. Tornjevi su neizostavan dio vizure grada, dodajući dašak povijesnog šarma i autentičnosti. S obzirom na blizinu II. osnovne škole, ova nekretnina je idealna za obitelji s djecom. Udaljenost od škole pruža praktičnost i olakšava organizaciju dnevnih aktivnosti, čime se štedi vrijeme i omogućava laganiji pristup obrazovanju najmlađih članova obitelji. Za sve informacije i dogovor oko razgledavanja, stojim na raspolaganju. Aurelija Šemiga: 00385 99 547 2989 [email protected] ID KOD AGENCIJE: VZ1665

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
567095
Agencijska šifra
VZ1665
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 107 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku