PREDIVNI PENTHOUSE SA GARAŽOM I ZASEBNIM APARTMANOM, Crikvenica, Stan

789,000.00 €
  • 53234 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
234 m²
Sprat
2
Broj spratova
2
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Površina terase
134 m²
Ažurirano
Jan 10, 2024
Stanje
Izgrađeno
2020
Zadnja adaptacija
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Dramalj
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
UPRAVO SNIŽENO!!! U prodaji imamo prvoklasan penthouse smješten u stambenoj zgradi u kojoj su samo 2 stana, a nalazi se na kraju slijepe ulice, što garantira mir i odmor u ljetnim mjesecima. Udaljenost do mora je svega 300m, a najbliži dućan i kafić je na 150. Čitava zgrada sveukupno ima 3 etaže - suteren, prizemlje i kat. Prema ulazu u zgradu, penthouse je smješten na prvome katu, a sastoji se od ulznog stepeništa, hodnika, 3 spavaće sobe, dvije kupaone, prostranog open space dnevnog dijela kojega čine kuhinja, blagovaona, dnevni boravak te natkrivena loggia od cca 25m2. Sa te logie, natkrivenim stepeništem se diže na gornju etažu - predivnu, prostranu krovnu terasu sa koje se pruža panoramski pogled na prirodu, more i otok Krk. U vlasništvu ovoga penthousea je i čitava etaža u suterenu gdje se nalazi garaža od cca 50m2 (pripada penthouseu), te fitnes koji je prerađen u lijepi apartman koji se sastoji od prostrane, kompletno zatvorene ulazne natkrivene terase (možemo reći - zimskog vrta), dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, hodnika, kupaone, te spavaće sobe. Ispred ulazne terase je i parking. Cijela zgrada je kvalitetno građena, a kako u penthouse, tako i u apartman, su ugrađeni prvoklasni materijali: protuprovalna vrata, vrhunska keramika i sanitarije, walk in tuševi, PVC stolarija, klime, strujni radijatori sa mogućnošću daljinskog upravljanja (putem wifi-a), elektro pokretane rolete, sjenila sa daljinskim upravljanjem itd.... Krovna terasa je zasebna priča - čitava je popločana vrhunskom keramikom, napravljena je sjenica sa pomičnom tendom, instaliran je tuš, nedavno (početkom 2023.) je instaliran i jacuzzi, a u pripremi je i instalacija ljetne kuhinje te stola (najvjerojatnije kamenoga, iako trenutno to još prodavatelj mora odlučiti)! Prodavatelj trenutno prikuplja i dokumentaciju, te dogovara ugradnju lifta koji bi olakšao pristup penthouseu i krovnoj terasi!! Penthouse je kompletno namješten vrhunskim namještajem, kao i apartman u suterenu, tako da budući kupac ima mogućnost trenutnog useljenja i korištenja! Uza sve to, u vlasništvu je i okućnica ukupne površine 130m2 koju je moguće koristiti za više parkirnih mjesta, ali je isto tako mouće i izgraditi roštilj i dodatni prostor za druženje. Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva! Važno je napomenuti da je ova cijena važeća do ugradnje ljetne kuhinje i stola na krovnoj terasi, a potom i lifta, kada će se cijena sukladno tome korigirati! MORAMO REĆI DA JE OVO PRVOKLASNA NEKRETNINA KOJA SE NALAZI NA MIRNOJ LOKACIJI, NADOMAK MORA I SVIH SADRŽAJA, TE JE IDEALNA KAKO ZA VLASTITU UPOTREBU TAKO I ZA TURISTIČKE SVRHE!! OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I ISKORISTITE OVU NESVAKIDAŠNJU PRILIKU!! PREPORUČAMO!! ID KOD AGENCIJE: MS-46

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
557836
Agencijska šifra
MS-46
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 87 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku