PRILIKA!!! IZVANREDNA PRILIKA - IZVANREDAN STAN!, Crikvenica, Stan

249,000.00 €
  • 3182 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
82 m²
Broj spratova
3
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina terase
4 m²
Ažurirano
Mar 29, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Crikvenica
Naseljeno mjesto
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Opis
Opis
SJAJNA NEKRETNINA VRHUNSKOGA RASPOREDA PO VRHUNSKOJ CIJENI!!! Na samo 300m udaljenosti od mora (350 pješice) prodajemo krasan stan koji se nalazi u prizemlju moderne novogradnje smještene u mirnom, kvalitetnom dijelu grada. Zbog svoje veličine je prozračan i odiše komforom, a zbog rasporeda se osjećaj kvalitete i luksuza dodatno povećava! Sastoji se od ulazne terase veličine cca 4m2 sa koje se ulazi u prekrasan open space dnevni dio kojega čine blagovaona i dnevni boravak. U nastavku stana, odovojena od dnevnoga dijela, je kuhinja te kupaona i gostinjski wc, a potom dolazimo i do predsoblja gdje se uz dvije spavaće sobe smjestilo i jedno spremište koje ovome stanu daje dodatnu praktičnost. Na vanjskome dijelu se nalazi i dodatni polunatrkiveni prostor koji može služiti za razne namjene (npr. kao dodatno spremište, kao prostor za držanje kanti za otpad itd...), a može ga se i kompletno natkriti i dobiti dodatni zatvoreni prostor. S obzirom da smo rekli da se radi o novogradnji, materijali koji su se koristili u gradnji su moderni i kvalitetni, pa tako stan raspolaže sa protuprovalnim vratima, kvalitetnom PVC stolarijom sa komarnicima, vrhunskom keramikom i sanitarijama, led rasvjetom, dvjema klimama (Mitsubishi) itd... U biti jedina mana koju možemo nasveti je nedostatak parkinoga mjesta, iako ni to ne predstavlja osobit problem pošto se u okolici stana uvijek može pronaći parkirno mjesto. Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brz i jednostavan prijenos vlasništva! Moramo još jednom naglasiti koliko nas se ovaj stan dojmio, kako svojom kvalitetom tako i svojim rasporedom, te ga smještamo u kategoriju jednoga od boljih koje smo imali priliku vidjeti i prodavati!! SJAJAN OMJER CIJENE, KVALITETE I KVADRATURE!! OVO JE PRILIKA KOJU NE ŽELITE PROPUSTITI!!! PREPORUKA AGENCIJE!! ** važna napomena: stan se u zemljišnim knjigama vodi kao garaža! ** ID KOD AGENCIJE: MS-71

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
585790
Agencijska šifra
MS-71
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 100 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku