Prostran stan s okućnicom, Pula, Stan

330,000.00 €
  • 41165 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
165 m²
Sprat
1
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1985
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Busoler
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Pula je najveći grad istarskog poluotoka, dijelom izgrađena na sedam brežuljaka i dijelom podno brežuljaka te na obali prelijepog Pulskog zaljeva. Poznata je po bogatoj kulturno povijesnoj baštini i rimskim spomenicima među kojima je najpoznatiji amfiteatar Arena , slavoluk Sergijevaca, Augustov hram. Grad također krase i prekrasne plaže što Pulu uz sve svoje zanimljivosti smješta na vrh poznatih turističkih destinacija. Na Busoleru, jednom od prigradskih nasalje grada Pule nalazi se ovaj prekrasan prostrani trosoban stan smješten na prvom katu kuće, s posebnim ulazom koji pruža potpunu privatnost. Stan se ističe predivnim pogledom s terase, idealne za uživanje u panoramskom pejzažu i opuštanje. Ovaj prostrani stan nudi funkcionalnu raspodjelu, uključujući tri udobne sobe koje će zadovoljiti potrebe cijele obitelji ili pružiti mogućnost za radni prostor. Dnevni boravak je prozračan i svijetao, povezan s terasom kako bi se postigla savršena harmonija između unutarnjeg i vanjskog prostora. Savršeno dizajnirana kuhinja i blagovaonica omogućit će vam da pripremate obroke i uživate u društvu obitelji i prijatelja. Stan također ima zaseban WC i kupaonicu, pružajući dodatni komfor. Posebna prednost ovog stana je privatni vrt, koji vam omogućuje da uživate na otvorenom i uređujete ga prema vlastitim željama. Stan također ima svoju kotlovnicu i spremište. Ova povoljna lokacija osigurava blizinu svih važnih sadržaja, kao i brz pristup javnom prijevozu i drugim pogodnostima. Ako tražite udoban dom s prekrasnim pogledom i svim sadržajima koje vaša obitelj želi, ovaj trosoban stan je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku za razgledavanje i doživite njegovu jedinstvenu atmosferu. Za sve dodatne upite, obratite se s povjerenjem: MARGARETA UKOTIĆ Agent s licencom +385 98 160 3826 +385 98 725 006 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1509324

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
534047
Agencijska šifra
IS1509324
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 99 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku