Pula, moderni stanovi sa velikim terasama, Pula, Stan

1,900,000.00 €
  • 148364 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
364 m²
Broj spratova
4
Broj soba
14
Broj kupatila
8
Ažurirano
Apr 16, 2024
Stanje
Izgrađeno
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Kaštanjer
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Opis
Opis
Pula U okolici Centra Pule samo 10 minuta pješke do Starog Grada i tržnice sagrađena je nova stambena zgrada sa 4 stana i velikom krovnom terasom moderne arhitekture. Smještena je u slijepoj ulici u mirnom kvartu nedaleko od trgovine te ostalih sadržaja. Građena je kao stambena zgrada za turistički ili dugoročan najam a može poslužiti i kao kuća za odmor veće familije. Moderna arhitektura, kvalitetna oprema i namještaj, uređen okoliš te mirno susjedstvo čine ovu zgradu dobrom prilikom za investiciju. Zgrada se razlikuje od današnjim novogradnji po velikim terasama iz svakog stana, uređenim vrtom sa ostavama te velikom krovnom terasom koja gleda da cijeli Grad. U prizemlju su dva stana svaki sa 2 spavaće sobe,2 kupatila, dnevnim boravkom sa kuhinjom, blagovaonom i terasom. Na 1. i 2. katu se nalaze dva komforna gotov identična stana sa 3 spavaće sobe, 2 kupatila, komfornim dnevnim boravkom sa blagovaonom i kuhinjom te terasom koja se proteže cijelom širinom zgrade. Terase čini kombinaciji lounge djela sa sunčalištem te natkriveno mjesto za ručak ili večeru. Centar uživanja je definitivno intimna krovna terasa na kojoj sva četiri stana mogu koristiti po cca 30m2 terase za roštilj, sunčanje ili uživanje u jacuzziju uz pogled na Grad i zalazak sunca. Grijanje i hlađenje je putem klima uređaja a kroz stanove su povučene sve instalacije do tehničke sobe za toplinsku pumpu koja bi pokretala centralno grijanje te za solarne panele. Također tu su instalacije za video nadzor i alarm. Zgrada je građena kao više obiteljska građevina te budući vlasnik može etažirati i prodavati po stanovima ili je moguća kupnja više obitelji zajedno. Uz stan svaki vlasnik dobiva jednu ostavu u sklopu okućnice te parkirno mjesto. Posebna nekretnina sa mnogo mogućnosti za življenje ili kao uhodani posao iznajmljivanja. ID KOD AGENCIJE: 1001-101

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
528678
Agencijska šifra
1001-101
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 73 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku