S10 - NOVOGRADNJA SA NEOMETANIM POGLEDOM NA MORE, Seget, Stan

159,000.00 €
  • 3157 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
57 m²
Sprat
1
Broj spratova
3
Broj soba
3
Broj kupatila
1
Površina terase
6 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Seget
Naseljeno mjesto
Seget Vranjica
Poštanski broj
21220
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
S ponosom predstavljamo ovu izvanrednu priliku - prekrasne stanove u novogradnji u Segetu, smještene na izvrsnoj lokaciji s neometanim pogledom na more i svakodnevnim zalascima sunca. Ova nova stambena zajednica nudi udobnost, kvalitetu i životni stil uz Mediteran kao kulisu. Ukupna neto obračunska površina stana iznosi 57,58 m2. Sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i toaleta za goste. Svaki stan ima prostranu terasu/balkon s neometanim pogledom na more - idealno mjesto za opuštanje. U cijenu stana uključeno je vanjsko parkirno mjesto. Orijentacija stana je na jugu, što osigurava obilje prirodnog svjetla tijekom cijelog dana i izvanredan pogled na uvalu i more. Stanovi će biti rađeni po principu ključ u ruke. Koristiti će se kvalitetna oprema i materijali. Stanovi će biti opremljeni protuprovalnim ulaznim vratima za Vašu sigurnost, troslojni prozori za uštedu energije i podno grijanje u kupaonicama za dodatnu udobnost. Stanovi su udaljeni 500 metara zračne linije od prekrasnog Jadranskog mora. Gradnja je već u punom jeku, te će kupci moći vidjeti već obrise stanova na gradilištu. Završetak radova planiran je sredinom 2024. godine. Seget ima dugu turističku tradiciju i smješten je samo 2 kilometra zapadno od UNESCO-va grada Trogira. Ovo područje nudi blagu klimu, bogatu povijest i tradiciju poljoprivrede i ribarstva. Rivijera Seget nudi prekrasne, čiste pješčane plaže, raznolike mogućnosti smještaja, sportske i rekreacijske sadržaje te će vam osigurati nezaboravan odmor. Udaljenost od Splita je 32 kilometra, od Trogira 2 kilometra, a od zračne luke svega 6 kilometara. Ovo je prilika da postanete vlasnikom stana u mirnom, mediteranskom okruženju s prekrasnim pogledom na more. Ne propustite ovu priliku da ostvarite svoje snove o životu uz obalu Jadranskog mora. Za dodatne informacije i dogovor za razgledavanje slobodno nas kontaktirajte: Deloris Lušić +385 91 726 2655 [email protected] Dora Radujko +385 91 956 5822 [email protected] ID KOD AGENCIJE: ST1384

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
527891
Agencijska šifra
ST1384
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 70 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku