Savski venac, Skyline - Kneza Miloša 85m2, Savski Venac, Stan

400,000.00 €
  • 385 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
85 m²
Sprat
1
Broj spratova
24
Broj soba
3
Podrum
Da
Ažurirano
Oct 13, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2020
Stanje
Roh bau objekat
Lokacija
Država
Srbija
Region
Grad Beograd
Općina/Grad
Savski Venac
Adresa
Kneza Miloša
Poštanski broj
11000
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Aktivna telefonska linija
  • Kablovska televizija
  • Interkom
  • Klima uređaj
Lift
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
3.0, 85m2(lođa 6m2), 1/24, lift, CG, LUX, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, garaža, podrum Ulica Kneza Miloša u kojoj se nalaze brojna ministarstva pri Vladi Srbije, međunarodna predstavništva i ambasade, jedna je od središnjih i najstarijih ulica u Beogradu i pripada dvema opštinama, Savskom vencu i Vračaru. Na kraju ulice kod Mostarske petlje smešten je novoizgrađeni poslovno stambeni kompleks Skyline, proglašen 2020. godine za najluksuzniji projekat u Srbiji. Unutar kompleksa su kafići, restorani i mnogobrojne firme. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan trosoban stan na prvom spratu u ovom prestižnom poslovno-stanbenom kompleksu. Zgrada ima obezbeđenje 24/7 kao i tri ulaza. Zbog konfiguracije terena je na nivou drugog sprata jer se ispod sprata nalazi etaža sa bazenom i teretanom. Stan je dizajniran i projektovan tako da ispuni najviše standarde funkcionalnosti uz moderan minimalistički dizajn i visokokvalitetne materijale. Savršenog rasporeda prostorija, jednostrano orijentisan ka dvorištu tako da je tiho i bez buke. Kuhinja rađena po meri je projektovana po principu otvorenog plana, pa povezani prostor dnevnog boravka i trpezarije postaje idealno mesto za porodična okupljanja. Spavaći blok je blago odvojen hodnikom i čine ga dve spavaće sobe (od kojih je jedna master sa svojim kupatilom) i dodatno kupatilo. Zgrada kao i stan su urađeni najkvalitetnijim materijalima: unutrašnja stolarija aluminijum-drvo i prozori visokog kvaliteta, aluminijumske roletne na električni pogon i komarnici, parket prefabrikovani hrast, keramika u kupatilu i kuhinji - visokokvalitetne keramičke pločice premium italijanskog brenda, na terasi su protivklizne granitne pločice premium italijanskog brenda, sanitarije u kupatilima su vrhunskog kvaliteta. Unutrašnja vrata MDF, ulazna vrata su sigurnosna i protivpožarna furnirana hrastom. Klimatizacija u dnevnom boravku i spavaćim sobama je visokokvalitetni multisplit sistem klima-uređaj. Ugradni radijatori, sušači peškira i podno električno grejanje u kupatilima. Stanu pripada parking mesto od 13m2 po dodatnoj ceni od 30.000 €, a takođe ima i manji podrum. Od prostorija: dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, dva kupatila, manja tehnička prostorija/vešernica, lođa. Uknjižen na 85m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 https://volvoxcstorage.com/galerijanekretnine/3dvirtualtour/4318/

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
527693
Agencijska šifra
4954
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 185 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku