Savski venac, Slavija - Deligradska 123m2, Savski Venac, Stan

400,000.00 €
  • 3123 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
123 m²
Sprat
4
Broj spratova
6
Broj soba
3
Ažurirano
Oct 02, 2023
Stanje
Izgrađeno
1959
Stanje
Novouređeno
Lokacija
Država
Srbija
Region
Grad Beograd
Općina/Grad
Savski Venac
Adresa
Deligradska
Poštanski broj
11000
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Aktivna telefonska linija
  • Kablovska televizija
  • Interkom
Lift
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Opis
Opis
3.0, 123m2(terasa 5m2), 4/6, CG, lift, lux, internet, interfon, ktv, ostava. Deligradska ulica se nalazi u blizi trga Slavija, paralelna je sa Bulevarom oslobođenja i ulicom kralja Milutina. Ulica je mirna, u okruženju je više ambasada (ruska, italijanska, engleska, švajcarska, bugarska), a u blizini je Manjež park, Pozorište Slavija i GCFK „Stari DIF”. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu, a time i sigurna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo raskošan trosobni stan na četvrtom spratu uredne i održavane šestospratne zgrade, sa liftom, iz perioda rane posleratne gradnje prošlog veka, zidane po uzoru na salonske zgrade, na svega 100 metara od Trga Slavija. Stan je u potpunosti renoviran pažljivo odabranim kvalitetnim materijalima, izuzetno komforan, sa komotnim sobama funkcionalno raspoređenim, trostrano orijentisan sa puno svetlosti i kvalitetnom spoljašnjom stolarijom. Spoljašnja stolarija je PVC, unutrašnja farbani medijapan, ulazna vrata blind sa kasa bravom. Keramika, sanitarije i parket su luksuzni takođe. Dva mokra čvora (kupatilo i gostinjski toalet) dodatno povećavaju osećaj komfora a visina plafona od 3m prostoru daje raskošnu notu. Stan ima dva ulaza i sve prostorije su sa prirodnom ventilacijom. Ova nepokretnost je prilika za klijente koji traže izuzetno kvalitetan, funkcionalan stan, bez ulaganja u centra grada što za život što kao investiciju za izdavanje. Od prostorija: ulazni degažman, dnevni boravak, hodnik, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, toalet, kupatilo, ostava, terasa. Uknjižen opisno u katastru, po merenju vlasnika stana površina sa terasom je 123m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 https://volvoxcstorage.com/galerijanekretnine/3dvirtualtour/4077/

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
522032
Agencijska šifra
4707
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 164 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku