Sopot, Kosmaj, Prvomajska , 1.5, 45m2, Sopot, Stan

89,000.00 €
  • 1.545 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
45 m²
Broj spratova
1
Broj soba
1.5
Ažurirano
Jul 14, 2023
Lokacija
Država
Srbija
Region
Grad Beograd
Općina/Grad
Sopot
Naseljeno mjesto
Beograd (Sopot)
Adresa
Prvomajska
Proširi Mapu
Opis
Opis
Agencijski ID: 99583, I/II, klima, terasa, uknjižen, nov luks, ulaz dobar, novogradnja, fasada nova, parking. U podnožju Kosmaj planine, za dušu prepunu miline,kupiće neko da ga želja mine. Apartman u RENEW CONCEPT-u, Kosmaj,u mestu Rogača,na samo 55 km od Beograda, na sat vremena vožnje od aerodroma Nikola Tesla.U samom srcu Kosmaja, na samo 1 kilometar udaljenosti od Spomenika palim borcima, nalazi se Renew kompleks opasan nestvarnom prirodom i pogledom ka pola Sebije. Zašto je lux gradnja? Kvaka na ulaznim vratima je elektronska sa otiskom palca,touch finger,kao i svi prekidači se uključuju-isključuju dodirom prsta.Svu materijali,keramika,parketi,stolarija su u višoj klasi.Spoljna fasada, idlična.Vodilo se računa o svakom detalju.Norveški radijator je u sobi i dnevnom boravku. Kosmaj predstavlja vazdušnu banju, ima idealnu mikro klimu za odmor i beg od gradske gužve. Svaki Renew apartman ima karakteristike SMART objekta, obezbeđeno parking mesto, kao i prostranu terasu,površine 15kvm,a (stambeni prostor je 30 kvm),koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom. Terase su zamišljene kao prostor dovoljno komforan i privatan da se na njima može provesti veći deo dana uz aktivnosti za celu porodicu. Sledeća faza gradnje je hotel sa četiri zvezdice,i sa četiri bazena,dva u hotelu,dva napolju,koji će koristiti svi vlasnici apartmana,a završetak će biti za 18 meseci.Uknjiženo je 45 kvm. U ceni su sve stvari,kompletan nameštaj,pod garancijom ,neotpakovan,nov. Za snabdevanje,u centru Rogače je market,apoteka, pošta,kao i autobus koji ide do Sopota. Agent Dimitrije. Više informacija na: www.beocitynekretnine.rs Telefoni: 060/328-3901 • 060/555-9720 • 011/328-3901. Kontakt van radnog vremena: [email protected]

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
505056
Agencijska šifra
99583
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 346 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku