RIJEKA, VIŠKOVO - STAN 4S+DB U NOVOGRADNJI!!! PRILIKA!!!, Viškovo, Stan

295,000.00 €
  • 52151 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
151 m²
Sprat
2
Broj spratova
3
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 07, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2016
Zadnja adaptacija
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Viškovo
Naseljeno mjesto
Marčelji
Poštanski broj
51216
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
RIJEKA, VIŠKOVO - STAN 4S+DB U NOVOGRADNJI!!! PRILIKA!!! Prodaje se dvoetažni 4S+DB predivan obiteljski stan površine 151m2 u novogradnji. Na prodaju je predivan dvoetažan stan smješten u novogradnji. Sastoji se od prostranog dnevnog djela spojenim s kuhinjom i blagovaonom, dva balkona, te četiri spavaće sobe, dvije kupaone, hodnika te stepenica za kat, predprostora potkrovlja kao gornje etaže stana te spremišta u suterenu/drvarnice. Obje etaže imaju prostrana kupatila moderno opremljena. Moderan stan organiziran kao 3S+DB gdje je četvrta spavaća soba u funkciji ureda. Stan je jugoistočne orijentacije. -PVC vanjska stolarija I klase sa 6 komora/3,ROTO NT. -Etažno centralno plin -VALIANT -Klimatizacija FUJITSU 3,5 do 5,5 kW -Protuprovalna vrata MASTER Italia -Keramika I klase gress ratificirane -Parket/troslojni bambus Arhitekt je organizirao i uredio prostor, stilom, razmještajem i uređenjem. Uz stan spremište/drvarnica i 1 parkirno mjesto. Stan je kompletno namješten, opremljen dizajnerskom rasvjetom i kuhinjskim aparatima uz namještaj.. te se kao takav prodaje. Grijanje/hlađenje Fujitsu klime te je u stanu provedeno etažno plinsko grijanje. Blizina svih sadržaja, odlična mikrolokacija! Izrazito mali režijski troškovi stanovanja uz veliku blizinu svih potrebnih, a bitnih sadržaja. Odlična prilika za investiciju ili za život te spoj posla i privatnog života! Nekretnina je smještena u samom centru kvarta te svih bitnih i poslovnih sadržaja. Uredna zgrada u mirnom i tihom susjedstvu. Okružena zelenilom te manjim zgradama, smještena na odličnoj lokaciji. Pogodan za sve poslovne i pravne subjekte te osobe starije dobi zbog niže katnosti, kao veće i mlađe obitelji. Definitivno neponovljiva prilika! Čisto vlasnistvo (1/1), bez tereta. NEKRETNINA NA ODLIČNOJ I JEDINSTVENOJ LOKACIJI S VELIKIM POTENCIJALOM!!! Svakako nekretnina za obiteljski život, ali pogodna i kao investicija u vidu turizma. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 22583

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
502171
Agencijska šifra
22583
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 231 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku