VISOKOKVALITETNI STAN U CENTRU PULE, Pula, Stan

736,000.00 €
  • 73199 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
199 m²
Sprat
3
Broj spratova
5
Broj soba
7
Broj kupatila
3
Površina terase
20 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Centar
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Upravo u samome centru grada na trećem katu smješten je jedan visoko kvalitetan stan površine 199 m². Stan se sastoji od jednog malo stana sa dvije spavaće sobe, kuhinjom, pred prostorom i kupatilom koji služi za najam. Te od jednog velikog prostranog stana idealnog za mnogobrojnu obitelj ili raznu namjenu. Veći stan se sastoji od predivnog pred prostora sa velikom ostavom te dva kupatila, tri prostrane spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice te predivne prostrane terase sa roštiljem i sudoperom za uživanje u opuštajućim trenutcima dana uz prelijepi pogled na gradski centar. Stan je kompletno adaptiran te su rađene nove podloge i postavljeni čelični profili kako bi se učvrstila statika, izolirane ploče na iste kako bi se poboljšala zvučna i toplinska izolacija, postavljena nova PVC stolarija te restaurirane drvene grilje, mogućnost grijanja na struju (termo peć i klima) i plin(potrebno provođenje instalacija za isti). U okviru okućnice stanu pripadaju dva parkirna mjesta što je rijetkost u samome centru grada, pomoćna prostorija u podrumu površine 16 m², restaurirana fasada i krov na zgradi, hodnik i stepenište zgrade su jako lijepo uređeni te također promijenjena PVC stolarija. Navedeni stan se nalazi u samome centru grada Pule, te pruža budućem kupcu veliku udobnost na odličnoj lokaciji kako za življenje tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja. ID KOD AGENCIJE: IS9141

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
541194
Agencijska šifra
IS9141
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 106 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku