VODICE, blizu mora 5 apartmana spremni za turističko iznajmljivanje, Vodice, Stan

770,000.00 €
  • 145333 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
333 m²
Sprat
2
Broj soba
14
Broj kupatila
5
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Vodice
Naseljeno mjesto
Vodice
Poštanski broj
22211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Vila koja se prodaje je atraktivna investicija za turističko iznajmljivanje. Nalazi se u centru Vodica, nadomak mora, što je odlična lokacija i privlačno turistima. S ukupnom površinom od 333 m2 i pet apartmana, ima dovoljno prostora za pružanje smještaja većem broju gostiju. Važno je napomenuti da su apartmani spremni za turističko iznajmljivanje i odmah donose profit, koji se prošlih godina pokazao kao vrlo isplativ. Potencijalni kupci kreću u posao bez dodatnog ulaganja jer je nekretnina redovito održavana i uređena kako bi zadržali visoku razinu zadovoljstva gostiju. Također, vila ima tri vlastita parkirna mjesta, što je značajna pogodnost jer će gostima biti omogućeno sigurno parkiranje vozila, a pokraj je veliki gradski parking ako zatreba. Lijepo dvorište također pruža dodatni prostor za odmor i rekreaciju. Blizina svih sadržaja u Vodicama, kao što su plaže, restorani, trgovine i turističke atrakcije, dodatno povećava atraktivnost vile za potencijalne goste. Ukratko, vila s pet apartmana, ukupne površine 333 m2, smještena u centru Vodica, nadomak mora, zvuči kao obećavajuća investicija za turističko iznajmljivanje. S odličnom lokacijom, parkirnim mjestima, lijepim dvorištem i vrhunskim interijerom uvijek će privući goste koji su do sada bili oduševljeni. Mali vodić kroz vilu: Prizemlje: • Apartman s 2 spavaće sobe, hodnikom, kuhinjom s blagovaonicom, dnevnim boravkom, kupaonicom i terasom. Prvi kat: • Apartman s 2 spavaće sobe, hodnikom, kuhinjom s blagovaonicom, dnevnim boravkom i terasom. Drugi kat: • Apartman s 3 spavaće sobe, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom s blagovaonicom s izlazom na veliku terasu. Također, spominjete da je instalacija za jacuzzi već pripremljena, a pogled s terase je predivan s pogledom na more. Vila ima drugi ulaz koji vodi do kotlovnice za solarne panele, koji opskrbljuju sve apartmane toplom vodom. Dva apartmana s dvorišne strane: Lijepo dvorište omogućuje pristup prizemnom apartmanu s terasom, spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Vanjske stepenice vode do apartmana na prvom katu koji također ima spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i izlaz na terasu. Posebno treba naglasiti da su svi apartmani lijepo i moderno uređeni te kompletno opremljeni, što znači da budući vlasnik može nastaviti s turističkim iznajmljivanjem bez ikakvog ulaganja. Vodice imaju dugu tradiciju u turizmu te su postale poznata destinacija i poželjno mjesto za život tijekom cijele godine. To ukazuje na stabilan i razvijen turistički sektor, što je povoljno za iznajmljivanje nekretnina u tom području. Vila u Vodicama sa predivnim pogledom na more, s modernim uređenjem i pogodnostima poput blizine mora i centra, pruža obećavajuću priliku za turističko iznajmljivanje i život tijekom cijele godine. Obratite nam se s povjerenjem. Draženka Blazinarić +385 (0)91 796 2322 ID KOD AGENCIJE: DA1793

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535818
Agencijska šifra
DA1793
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 91 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku