Zambratija,dvoetažni stan 83 m2,200m od mora, Umag, Stan

255,000.00 €
  • 3283 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
83 m²
Sprat
2
Broj spratova
3
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Površina balkona
4 m²
Površina terase
12 m²
Ažurirano
Jun 07, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Umag
Naseljeno mjesto
Zambratija
Poštanski broj
52470
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Zambratija sa svojom predivnom plažom smjestila se sjeverno od Umaga. Umaška obala nije uzalud draga turistima koji odabiru upravo ovo područje za svoje ljetovanje. Njezina raskoš je u raznolikosti, a plaža Zambratija kao da okuplja svu tu raznolikost na jednome mjestu. Ona je pješčana i stjenovita, s uklesanim dokovima i betonskim pločama. Zambratijska plaža je okružena ugostiteljskim objektima pa možete odabrati i terasu kafića, slastičarne ili restorana za leškarenje na suncu ili kušanje čuvenih delicija istarske kuhinje. A što je najbolje kod stana kojeg vam nudimo je, da imate svu to divotu na dohvatu ruke. Njegova stambena površina je 83 m². Stan je dvoetažan, na prvom katu se nalazi hodnik, kupaonica, spavaća soba i dnevni boravak sa kuhinjom i terasom sa pogledom na more. Na drugom katu (potkrovlju) nalazi se još jedna soba sa vlastitom kupaonicom. Stan je kompletno opremljen namještajem i klima uređajem te centralnim grijanjem. Parkirno mjesto ispred zgrade. U blizini kuće nalaze se: 350 m bazen, 200 m plaža, 50 m restoran i hotel, te 50 m dječje igralište. Odlučite se za ogled te se uvjerite zašto je Zambratija toliko poželjnija destinacija u Istri. Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora: - kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE - najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu. Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti. ID KOD AGENCIJE: IST-0111

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
416589
Agencijska šifra
IST-0111
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 553 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku