Građevinsko zemljište Atraktivno zemljište za izgradnju vila ili stambenih zgrada blizu Žičare, Zagreb, Zemljište

515,000.00 €
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Ažurirano
Feb 21, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Grad Zagreb
Općina/Grad
Zagreb
Proširi Mapu
Opis
Opis
Prodaje se više spojenih čestica ukupne površine 2642 m2 za izgradnju dvije zgrade, svaka 400m2. Zemlište se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u zelenilu, podno sljemena uz sami park prirode, 100 metara od tramvaja i autobusne linije, 3,5 km udaljeno od Trga bana Josipa Jelačića. U blizini je osnovna škola, trgovački centar Meridijan, nogometna i teniska igrališta, sportske dvorane, poznati restorani i hotel, stomatološka ambulanta, liječnik opće prakse i druge privatne ordinacije. Osim navedenih sadržaja potrebnih za svakodnevni život u neposrednoj blizini su sljemenske planinarske staze, vrh Medvednice, skijalište, hoteli, planinarski domovi i nedavno dovršena žičara - sve za savršeni odmor od svakodnevnih obveza i stresa. Ukoliko želite još više s druge strane Sljemena nalaze se Stubičke, Tuheljske, Krapinske kao i nekoliko toplica u susjednoj Sloveniji. Prekrasan pogled na Gračansko Isce, Šestine i grad Zagreb, a u blizini nadaleko poznato, u sastavu Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu već više od sedamdeset godina, pokušalište „Jazbina“ s povijesnim podrumom i vrhunskim vinima. Prilaz zemljištu sa dvije strane. Na parceli su dva manja legalizirana objekta s priključcima na struju, vodu i kanalizaciju. Plin prolazi uz česticu. O Gračanima : zagrebačko gradsko naselje (kvart) na najsjevernijem dijelu grada, na obroncima Medvednice, južno od Hrvatskog Zagorja. Pripada gradskoj četvrti Podsljeme. Tradicionalno je taj prostor dio regije Prigorje. Gračani su smješteni na južnim obroncima Medvednice, točno ispod najvišeg vrha Sljemena do kojeg iz Gračana vodi cesta. Gračani su u "rezidencijalnom" dijelu Zagreba. Ono što je za Munchen - Giesing s Isarom, za Beč - Grinzing to je za Zagreb – Gračani. Info: Azra Valjevac +385 91 611 5706 [email protected]

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
570926
Agencijska šifra
15044
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 124 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku