Građevinsko zemljište od 1895 m2 s legaliziranim objektom, Medulin, Medulin, Zemljište

400,000.00 €
  • 1895 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
1895 m²
Ažurirano
Jul 31, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Medulin je nekad bilo malo ribarsko mjesto, a danas moderno turističko središte. Jedan od glavnih predstavnika istarskog turizma sa raskošno razvedenom obalom. Tri četvrtine medulinske rivijere je prekriveno morem a bogatstvo flore i faune dodatno pojačava užitak boravka na ovom prostoru. Medulin je grad gdje možete provesti miran i romantičan ali i dinamičan i sadržajima bogat odmor. Grad je poznat po svojim prelijepim šljunčanim, pješčanim i stjenovitim plažama od kojih je najpoznatija plaža Bijeca. Zbog svog bogatog sportskog sadržaja omiljen je centar za sportske pripreme tokom cijele godine, tako ljubitelji sporta mogu uživati u nogometu, jahanju, tenisu, jedrenju, mini golfu, letenju, kuglanju, boćanju, odbojki na pijesku, ronjenju podvodnim carstvom tišine te mnogim drugim vodenim sportovima. - Na samo par minuta vožnje od centra grada i mora smjestilo se ovo lijepo prostrano građevinsko zemljište ukupne površine od 1895 m2. Zemljište je očišćeno, ravno i pravilnog oblika te ima asfaltirani pristupni put. Zemljište je ograđeno te okruženo kućama no i dalje na relativno mirnoj lokaciji dalje od glavne ceste. Na samom terenu se također nalazi i legalizirani objekt od 36 m2 i vanjskim tušem. Namjena zemljišta je stambena, a lokacija ugodna. Vodovodna mreža i elektro mreža su uz zemljište isto kao i telefonska mreža a za potrebe odvodnih voda potrebna je izgradnja septičke jame. S obzirom na ugodnu i mirnu lokaciju zemljišta, ovo zemljište može biti pogodno za izgradnju obiteljske kuće s bazenom i prostranom okučnicom. ID KOD AGENCIJE: 892

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
449261
Agencijska šifra
892
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 94 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku