Građevinsko zemljište za investitore - Pula!, Pula, Zemljište

6,225,000.00 €
  • 40620 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
40620 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Valmade
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
PRILIKA ZA INVESTITORE - GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE POVRŠINE 40,620m2 NA IDEALNOJ POZICIJI U PULI! Pula je najveći grad Istarske županije, leži na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka. Pula je kulturni centar Istre još id rimskog doba! S obzirom na specifičnu i idealnu lokaciju grada (pretežito okružena morem) nema previše mjesta za širenje osim prema "unutrašnjosti" odnosno prema granicama općine Medulin i Ližnjan. Uz samu zaobilaznicu, na svega par stotina metara udaljenosti od centara poput Pula city mall-a, Plodina, Lidla, Kauflanda, itd. u ponudi imamo građevinsko zemljište idealno za investitore koje bi isto pretvorili u kompletno novo gradsko naselje. Zemljište je pravilnog oblika (cca 200*200m) te je isto smješteno u ravnom području bez padina, idealno za gradnju većeg broja objekata. S obzirom na GUP i prostorni plan mogućnosti gradnje idu do 50% terena. Kako je vidljivo iz kartografskog prikaza GUP-a predmetno područje spada u M zonu - MJEŠOVITA STAMBENO - POSLOVNO, JAVNA I DRUŠTVENA NAMJENA. Trenutno je izrađeno idealno rješenje s markicama građevina po kojem bi se moglo izgraditi 700+ stanova (stambenih jedinica), društvene građevine u vidu igrališta i/ili dječjih parkova, zelene površine, komercijalnih sadržaja poput trgovina, ureda, itd. te ugostiteljskih objekata poput restorana i ostalih lokala. Zemljište je namijenjeno investitorima koji prepoznaju mogućnost izgradnje te koji bi, eventualnim ulaskom u projekt izgradili potpuno novo naselje u gradu te podigli samo naselje i grad na višu razinu. Sve komunalije su na samom terenu, zakupljeno je trenutno 230kWh te postoji mogućnost dokupa još 600-1000kWh te također, ako je isto i potrebno postoji mogućnost za izgradnju dodatnih trafostanica. Vodovodna i kanalizacijska mreža je sprovedena te prolazi i zaokružuje cijelo zemljište. Pristup je s asfaltirane i javne prometnice. Također postojala bi mogućnost dokupa još nekolicina okolnih terena te bi u tom slučaju ukupna površina mogla prelaziti 100.000m2 područja. Za sva dodatna pitanja, više informacija ili dogovor oko detaljne prezentacija na raspolaganju Vam stoji: Claudio Mezzalira Agent s licencom Mob: 099 – 285/7323 Email: [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1508887

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535132
Agencijska šifra
IS1508887
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 74 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku