ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 801m2 s pogledom na more!, Vodnjan, Zemljište

229,000.00 €
  • 801 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
801 m²
Ažurirano
Jun 13, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vodnjan
Poštanski broj
52215
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Struja
  • Kanalizacija
Opis
Opis
ISTRA, BARBARIGA - Građevinsko zemljište, 801m2 s pogledom na more!Netaknuta obala, predivne šume i šumski putevi, privatnost, vrhunska gastronomska ponuda te blizina svih popularnijih gradova zapadne istarske obale, sve to krasi naselje zvano Barbariga. Zeleni pojas koji omeđuje obalu i prometnicu proteže se gotovo cijelim putem do prvih obalnih gradova te Vam nudi nezaboravna iskustva u autentičnom okruženju istarskog primorja. Na svega 600m2 od obale smjestila se predivna građevinska parcela trokutastog oblika s pristupnim putem te svom infrastrukturom pored parcele, veličine 801m2. Zemljište je jedno od 5 spojenih čestica od kojih su sve između 800-850m2 istog vlasnika. Osim što je na jednom od najboljih lokacija u Barbarigi, samo naselje ima vrlo poželjnu lokaciju koja se smješta u relativnoj blizini nekoliko vrlo popularnih gradova poput Pule, Rovinja, Vodnjana i Fažane, od kojih svaki ima svoju posebnu turističku ponudu, kao i vrhunska gastronomska iskustva što čine ovo zemljište savršenim mjestom za izgradnju Vašeg budućeg doma ili investicija u budućnost koje ovo naselje nudi svojom snažnom turističkom infrastrukturom.Ovo građevinsko zemljište rijedak je slučaj na tržištu, pogotovo u mjestima koja su smještena na samoj obali. Ne propustite priliku graditi budućnost na jednoj od najboljih lokacija u Istri.   KONTAKT: Mob:095 595 8800 ǀ E-mail: [email protected]     Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.      

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
468689
Agencijska šifra
35410
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 171 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku