ISTRA, NOVIGRAD - Zemljište s projektom u blizini mora, Novigrad, Zemljište

410,000.00 €
  • 760 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
760 m²
Ažurirano
May 08, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Novigrad
Naseljeno mjesto
Novigrad
Poštanski broj
52466
Proširi Mapu
Opis
Opis
ISTRA, NOVIGRAD - Zemljište s projektom u blizini mora Novigrad, nekad mirno ribarsko mjestašce, postao je s godinama primamljivo odredište turistima iz čitave Europe pa i svijeta, od kojih se mnogi redovito vraćaju. Postajući jedno od najpoželjnijih mjesta turističkog boravka i odmora, Novigrad je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, onu prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu, tako svojstvenu malim mediteranskim gradićima. Novigrad, mali mediteranski gradić je graditeljski biser prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, ali i vrhunskih gastronomskih delicija i drugih atributa. Novigradska se rivijera na zapadnoj obali Istre proteže od Dajle do ušća rijeke Mirne, a krasi je razvedena, niska i pristupačna obala kamenitih i šljunčanih plaža. U Novigradu u blizini svih trgovačkih, kulturnih, obrazovnih i rekreacijskih sadržaja, na prodaju je zemljište s projektom u blizini mora. Katastarska čestica je pravilnog pravokutnog oblika, teren je ravan i očišćen, pristupa mu se urednim makadamskim putem javnog dobra a sva komunalna infrastruktura se nalazi pokraj zemljišta. Prema prostorno-planskoj dokumentaciji, zemljište se nalazi u neizgrađenom dijelu građevinskog područja naselja u zoni definiranih uvjeta gradnje. Za zemljište je izrađen idejni projekt za gradnju građevine stambene namjene i bazena te će se s prvog kata buduće građevine pružati pogled na more i centar Novigrada. Zbog svoje atraktivne mikrolokacije, konfiguracije, urednog vlasništva i dokumentacije ovo zemljište pruža izuzetnu priliku za gradnju obiteljskog doma ili kuće za odmor. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: http://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 30210

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
606987
Agencijska šifra
30210
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 31 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku