ISTRA, ROVINJ - građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji, Rovinj, Zemljište

1,860,000.00 €
  • 4330 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
4330 m²
Ažurirano
Apr 07, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
ISTRA, ROVINJ - građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji Rovinj je manji gradić smješten u Istri koji je proglašen kao jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj. Svi koji jednom posjete ovaj čarobni grad, teško ga zaboravljaju te mu se ponovno vraćaju. Ljepote Rovinja često ostavljaju dubok trag na sve posjetitelje pa se povezanost njime proteže generacijama. Rovinj se nalazi na zapadnoj strani istarskog poluotoka, a prostire se od Limskog kanala, pa južno do Bala. Krasi ga izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi. Najpoznatiji su otoci Sveti Andrija (Crveni otok) i Sveta Katarina nadomak starogradske jezgre. Rovinj predstavlja najsnažnije turističko odredište u Hrvatskoj i već nekoliko godina za redom bilježi rekordnih 3+ milijuna noćenja tijekom ljetne sezone. Gosti svoj boravak provode u bogatoj ponudi grada Rovinja počevši od mnogobrojnih i različitih smještajnih kapaciteta, raznovrsnih restorana i aktivnosti, brojnih i predivnih plaža, te ono najbitnije, povijest grada i lokacije. Na samo 1 kilometar od prve plaže nalazi se ovo prekrasno građevinsko zemljište mješovite (M1) namjene, s nekoliko shopping centara u neposrednoj blizini. Unutar obuhvata novog UPU-a. Izgradivost zemljišta je 30%. Moguća je gradnja podrumske etaže + prizemlje + kat. Zemljište se sastoji od 3 katastarske čestice. Na svakoj je moguća gradnja 4 stambene jedinice. Ukupna bruto površina stambenog prostora na za sve tri parcele je 2350 m2 bruto ili 1650 m2 neto. Prilazni put je postojeći do samog zemljišta. Prisutna je sva potrebna infrastruktura – el. energija, vodovod, telefonska/internet mreža te gradska kanalizacija nalaze se do samog zemljišta. Mikrolokacija je dovoljno mirna u naselju pretežito novih zgrada i kuća. S obzirom na lokaciju, ovo zemljište može biti vrlo zahvalno za gradnju više stambenih objekata i kao takvo vrlo zanimljivo za investiciju u objekte za daljnji turistički najam. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 13962

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
500740
Agencijska šifra
13962
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 118 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku