IZVRSNA POSLOVNA PRILIKA - EKSPLOATACIJSKO POLJE NA BRAČU, Nerežišća, Zemljište

740,000.00 €
  • 16432 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Poljoprivredno zemljište
Površina
16432 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Nerežišća
Naseljeno mjesto
Donji Humac
Poštanski broj
21423
Proširi Mapu
Dozvole
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
ZEMLJIŠTE U ZONI E3 – POVRŠINE ZA ISKORIŠTAVANJE MINERALNIH SIROVINA, EKSPLOATACIJSKO POLJE (KAMENOLOM) Prodaje se zemljište sastavljeno od više čestica ukupne površine 16 432 m² koje su smještene u žili kucavici jer sa tri strane graniče sa tri kamenoloma, te se nalaze u mjestu Donji Humac, na otoku Braču. Nalaze se u zoni E3 što bih u prijevodu značilo površine koje su namijenjene za iskorištavanje mineralnih sirovina (u ovom slučaju kamena), odnosno eksploatacijska polja. Do zemljišta vodi makadamski pristupni put. Sva tri kamenoloma u blizini i dalje rade neprestano, na zemljištu se i nalaze ostaci kamenih sirovina koji se može iskoristiti za proizvodnju kamene prašine. Ovo je prava poslovna prilika za klijenta koji svoj novac želi uložiti u kvalitetan i dugoročan biznis, i to gdje drugdje nego na otoku Braču, jako poznatom po bračkom kamenu vrhunske kvalitete i otpornosti. Lokacijska informacija je dostupna na upit, slike oslikavaju područje samih kamenoloma i prilaza. Postoji mogućnost i poslovne suradnje, vlasnici su otvoreni za sve prijedloge. Malo zanimljivosti: Na otoku Braču čovjek i kamen žive i stvaraju zajedno od najstarijih vremena. Kamen se ne vadi, on se „bere“ sa poštovanjem kao najdragocjeniji plod Zemlje. Stoljeća su utkana u kamen, u mramor, ljepotu i sklad. Od dana kada je rimski car Gaj Aurelije Dioklecijan od bračkog kamena dao sagraditi svoju velebnu palaču, koja se nalazi u centru Splita, od tog dana je procvalo i kamenarstvo te se od bijelog bračkog mramora kroz povijest puno toga sagradilo, kao što su: Bijela kuća u Washingtonu, Parlament i Novi dvor u Beču, Parlament u Budimpešti, palača u Trstu, i dr. Za više pitanja i sve informacije, molim Vas kontaktirajte me na: DORA RADUJKO +385 91 956 5822 [email protected] ID KOD AGENCIJE: ST736

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
536559
Agencijska šifra
ST736
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 77 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku