Kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta, Pićan, Pićan, Zemljište

112,000.00 €
  • 11584 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
11584 m²
Ažurirano
Jul 31, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pićan
Naseljeno mjesto
Pićan
Poštanski broj
52332
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Općina Pićan je općina u Istarskoj županiji, smještena u centralnom dijelu Istre, okružena poljima i vinogradima. Područje Općine Pićan ima vrijedno prirodno i kulturno nasljeđe, značajni krajobraz i spomenik kulture. Pićan je najmanja općina, s najmanje domaćinstava te ima najmanje stanovnika u odnosu na ostala naselja koja pripadaju istočnom dijelu Istre. Obiluje bogatom materijalnom i nematerijalnom kulturnom baštinom te je proglašena spomenikom kulture 1962. godine. U mirnom naselju nedaleko Pićana, na prodaju je kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta ukupne površine 11584 m2. Građevinski dio čini 2500 m2, dok je ostatak poljoprivredna zona. Zemljište je očišćeno, u blagom je padu te ima pristup s asfaltirane prometnice. Sva potrebna infrastruktura nalazi se u neposrednoj blizini, dok je za potrebe otpadnih voda potrebna izgradnja septičke jame. Zemljište je smješteno na uzvišenom dijelu te se s njega pruža prekrasan otvorni pogled na okolnu prirodu i planinu Učku. Svi potrebni sadržaji nalaze se na udaljenosti 5 km. Prve plaže udaljene su 17 km, kao i Labin, dok se turistički atraktivan Rabac nalazi na udaljenosti 25 km. Uz brojne agroturizme koji privlače sve veći broj posjetitelja, u blizini je izletnička atrakcija Slap Sopot. S obzirom na položaj i veličinu, budućem vlasniku pruža brojne mogućnosti - izgradnju jedne ili više kuća za odmor s popratnim sadržajima, uzgoj različitih kultura te mogućnost pokretanja opg-a ili agroturzima. ID KOD AGENCIJE: 555

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
432726
Agencijska šifra
555
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 165 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku