Labin, Rabac, građevinsko zemljište sa pogledom na more, Labin, Zemljište

165,000.00 €
  • 856 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
856 m²
Ažurirano
Apr 16, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Labin
Naseljeno mjesto
Labin
Poštanski broj
52220
Proširi Mapu
Dozvole
Lokacijska dozvola
Da
Opis
Opis
Labin, Rabac, građevinsko zemljište sa pogledom na more Imate priliku postati vlasnikom nevjerojatnog komada raja na zemlji - građevinskog zemljišta površine 856 četvornih metara, smještenog u pitoresknom Labinu, Istria. Ovo izvanredno zemljište ne samo da pruža prostranost za vaše graditeljske vizije, već i prekrasan pogled na beskrajno plavo Jadransko more. Svako jutro, probudit ćete se s pogledom koji oduzima dah - beskrajno prostranstvo Jadranskog mora pružat će vam osjećaj mira i inspiracije. Ovaj panoramski pogled ne samo da će obogatiti vaše svakodnevne trenutke, već će vam pružiti neprocjenjiv osjećaj povezanosti s prirodom. Smješteno u mirnom okruženju Labina, ovo zemljište nudi savršen balans između privatnosti i pristupa svim važnim sadržajima. Udaljenost od gradske vreve pruža osjećaj mira i tišine, dok je istovremeno lako dostupno svim potrebnim sadržajima, uključujući trgovine, restorane i plaže. S 856 četvornih metara prostora, mogućnosti za izgradnju su gotovo neograničene. Ovdje možete ostvariti svoje snove o idealnom domu - bilo da je to obiteljska vila, luksuzna rezidencija ili investicijski objekt, ovo zemljište pruža savršen temelj za vaše ambicije. Ovo građevinsko zemljište nije samo kupnja nekretnine, već investicija u vašu budućnost i kvalitetu života. Spremite se za život pun avanture, užitka i spokoja u srcu istarske obale, okruženi ljepotom prirode i blistavim morem. Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog jedinstvenog komada raja. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i zakazali posjet ovom nevjerojatnom zemljištu. Hvala vam na interesu. Veselimo se što ćemo vas voditi kroz proces ostvarenja vaših nekretninskih snova! ID KOD AGENCIJE: 2000-1098

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
582677
Agencijska šifra
2000-1098
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 93 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku