OPATIJA, zemljište s građevinskom dozvolom za vilu s bazenom (K3), Opatija, Zemljište

1,000,000.00 €
  • 929 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
929 m²
Ažurirano
Sep 21, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
OPATIJA, na prodaju je atraktivno građevinsko zemljište površine 929 m2 s građevinskom dozvolom i plaćenim komunalnim i vodnim doprinosom za luksuznu vilu s bazenom. Ovo zemljište se nalazi na izvanrednoj lokaciji sa spektakularnim panoramskim pogledom na more i prekrasnu Opatiju. Svega 10 minuta šetnje udaljeno od obale i centra grada, što ga čini idealnim mjestom za vašu buduću luksuznu vilu. Uživat ćete u privatnosti i prekrasnom okolišu, dok ćete istovremeno imati sve blagodati obale i gradskih sadržaja na dohvat ruke. GLAVNE ZNAČAJKE Površina zemljišta: 929 m2 Građevinska dozvola, plaćeni komunalni i vodni doprinosi Površina vile: neto 222,24 m2 (bruto 308,30 m2) Projektom je predviđena gradnja luksuzne vile koja će se isticati svojim modernim dizajnom s elegantnim i jednostavnim linijama. Prostrane staklene površine omogućuju besprijekoran pogled na more iz svakog kuta vile. Predviđeno je da će vila imati 3 prostrane spavaće sobe za udoban boravak obitelji i gostiju, 3 luksuzne kupaonice + dodatni WC, wellness i fitness prostoriju s dodatnim WC-om za potpunu relaksaciju i aktivan životni stil. LOKACIJA Opatija, biser Jadrana, nudi izuzetnu kombinaciju prirodnih ljepota, kulture i luksuza. Ova destinacija je poznata po svojoj elegantnoj arhitekturi, prekrasnim parkovima i šetnicama uz more te bogatoj gastronomskoj ponudi. Ovo zemljište je idealno za one koji cijene kvalitetu života i žele živjeti blizu mora, ali i u neposrednoj blizini svih sadržaja. Bilo da želite vlastiti raj za odmor, investiciju ili obiteljski dom, ovo zemljište će ispuniti sva vaša očekivanja. Jedinstvena prilika za investiciju u jedno od najprestižnijih područja na Jadranu! Za više informacija i razgled nazovite +385/99/320-0008 ID KOD AGENCIJE: 14413

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
518537
Agencijska šifra
14413
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 112 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku