Ranch imanje 60000m², Glina, Zemljište

175,000.00 €
  • 60000 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Poljoprivredno zemljište
Površina
60000 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Sisačko-moslavačka županija
Općina/Grad
Glina
Naseljeno mjesto
Ravno Rašće
Poštanski broj
44400
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Prodaja imanja u Ravnom Rašču, Glina Predstavljamo nevjerojatnu priliku za investiciju - idilično imanje smješteno u Ravnom Rascu, Glina. Ova ponuda obuhvaća dva doma, okružena prostranim zemljištem ukupne površine 56.910 m2, obuhvaćajući okućnicu, šumu, oranice i pašnjake. Karakteristike imanja Dvije Kuće: Jedna kuća (80m2) je potpuno namještena i useljiva, dok druga čeka na Vašu personalizaciju. Obje kuće opremljene su priključcima struje i vode iz vlastitih bunara te su netaknute potresom, pružajući sigurnost i udobnost. Ostale Građevine Uz kuće, imanje uključuje garaže, štale, ljetnu kuhinju te tri bunara. Na posjedu se nalaze i tri ruševne građevine od starog hrasta (dvije štale i jedna kurija), čineći ga još privlačnijim za ljubitelje tradicionalne arhitekture. Zemljište Ukupna površina imanja je 56.910 m2, od kojih su 20.000 m2 trenutno obradive oranice, od kojih je 7.200 m2 ograđeno. Preostali dio zemljišta (36.910 m2) obuhvaća šumu i zarasle oranice, s šumom koja se koristi kao izvor ogrjeva. Dio zemljišta je građevinsko i proteže se 250 metara uz cestu, pružajući mogućnost višestruke parcelacije u manje građevinske čestice. Lokacija Smješten u Ravnom Rascu, samo 7 km udaljenom od Gline i 83 km od Zagreba, ovo imanje nudi savršen spoj mirnog ruralnog života i praktične povezanosti s većim gradskim centrima. Ovo prekrasno imanje predstavlja izuzetnu priliku za život, odmor ili investiciju. Sastoji se od više objekata i bogate okućnice, pružajući mnoge mogućnosti za raznolike aktivnosti i razvoj. Ne propustite ovu rijetku priliku postati vlasnikom ovog čarobnog kutka u srcu Hrvatske. Nemojte propustiti ovu priliku, obratite nam se s povjerenjem i kontaktirajte nas već danas! INGA PODRUG +385 95 519 08 81 IVANA FILIPOVIĆ GRČIĆ +385 91 532-7295 [email protected] ID KOD AGENCIJE: ST2264

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
579444
Agencijska šifra
ST2264
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 65 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku