VIŠE OD 4,6 HEKTARA SA SPEKTAKULARNIM POGLEDOM, Štrigova, Zemljište

485,000.00 €
  • 46103 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip zemljišta
Građevinsko zemljište
Površina
46103 m²
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Međimurska županija
Općina/Grad
Štrigova
Naseljeno mjesto
Štrigova
Poštanski broj
40312
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Onima koji Štrigovu poznaju, ne treba puno govoriti o ljepotama Gornjeg Međimurja. Međutim, onima koji taj kraj ne poznaju najbolje ga je opisati kao Toskanu u malom; gdje god pogled seže su vizure malih naselja, vinograda i oči se odmaraju na zelenilu koje se širi u svim smjerovima. Ono što ne bi bilo fer jest ipak usporediti Štrigovu s malom Toskanom, jer neovisno o neprikosnovenim ljepotama koja talijanska regija nudi, Međimurje ipak nudi nešto više, a to je potpuno odsustvo eksploatacije toga dijela Međimurja. Turizam postoji i razvija se iz godine u godinu, ali zdrav turizam koji počinje od obiteljskih OPG-ova, vinogradara, malih obiteljskih poduzetničkih pothvata. Baš u tome se krije i ono jedinstveno što ovo zemljište nudi. Rasprostranjeno na 46103 m2, jedan brijeg kompletno za sebe, pozicija je s koje pogled puca na Štrigovske crkve i krovove. Zemljištu pripada put koji je u najvećem dijelu asfaltiran i pristup je osiguran do samog objekta Građevinska dozvola je ishođena, pravomoćna i samo treba početi graditi prema fantastičnom arhitektonskom rješenju koje je priloženo. Ideja gradnje jedne suvremene vile sa infinty bazenom nad postojećim boltanim podrumom jedan je od potencijalnih smjerova korištenja ovog zemljišta za budućeg kupca. Tu ideju zaokružuje privatnost koju veličina terena osigurava te pogled koji osvaja. Postoje naravno nebrojene mogućnosti sa zemljištem ovakve vrste, bilo da to podrazumijeva komplekse neke vrste, resorte, golemi turistički potencijal, ili privatnu vilu koja nudi mir za dušu, Vi birate! Samo, nemojte zakasniti! Jer, ovakvih zemljišta je ni za nabrojati na prste jedne ruke. Kontakt: Ivana Zanjko Mađarić 0911788818 ID KOD AGENCIJE: VZ901

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
464740
Agencijska šifra
VZ901
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 224 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku