Nekretnine365.com proglašen najboljim oglasnikom za nekretnine na Balkanu

Nov 28, 2021
Ugledni engleski časopis Build, u okiru svog tradicionalnog izbora "Real Estate and Property Awards" proglasio je platformu Nekretnine365.com najboljom oglasnom platformom za nekretnine na Balkanu (link: https://www.build-review.com/winners/nekretnine365-com/ ). Ovo ogromno priznanje je velika podrška našem timu za 17 godina napornog rada na stvaranju platforme koja posredstvom novih tehnologija olakšava proces kupoprodaje nekretnina.

Čestitamo i zahvaljujemo se svim našim klijentima i korisnicima na povjerenju, a posebno na njihovim prijedlozima kojima su pomogli u unapređivanju platforme svih ovih godina.

Ujedno kako bismo proslavili sa svim našim postojećim i budućim klijentima, odobravamo popust od 25% za sve oglasne pakete za agencije u periodu do 10.12.2021. uz kupon kod za popust: "build". Narudžbu oglasnog paketa moguće je izvršiti sa stranice https://agencije.nekretnine365.com .
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku