Redizajn i nadogradnja portala

Jun 21, 2021
Poštovani korisnici, 21.6.2021. puštena je u rad nova nadograđena verzija portala nekretnine365.com kao i naše mobilne aplikacije za android telefone. U novoj verziji implementiran je veliki broj novih usluga i unapređenja, za koje se nadamo da će poboljšati vaše korisničko iskustvo. Ukoliko primjetite bilo koji problem u radu oglasnika, molimo Vas prijavite problem službi za podršku na email [email protected]. Svaki potvrđeni bug nagradit ćemo "kreditima" koje možete iskoristiti za isticanje vaših oglasa.

Novu Android aplikaciju trenutno možete preuzeti direktno sa našeg web sajta na slijedećem linku, budući da zbog Corona pandemije Google Trgovina treba nešto više vremena za provjere novih verzija i njihovo odobravanje. Prilikom instalacije potrebno je da u postavkama Vašeg mobilnog telefona omogućite instalacije aplikacija iz "nepoznatih izvora", eng. "Unknown sources".
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku