Adaptirana kuća 350m2 sa poslovnim prostorom, naselje Vraca, Novo Sarajevo, Kuća

  • 96350 m²
Nekretnina za
Najam
Površina
350 m²
Broj soba
9
Broj kupatila
6
Ažurirano
Jun 06, 2023
Stanje
Izgrađeno
2010
Zadnja adaptacija
2023
Lokacija
Država
Bosna i Hercegovina
Region
Kanton Sarajevo
Općina/Grad
Novo Sarajevo
Kvart (četvrt)
Vraca
Adresa
Pavla Lukača
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Kablovska televizija
  • Struja
  • Telefonska instalacija
  • Plin
  • Kanalizacija
Opis
Opis
Izdaje se adaptirana kuća površine 350m2 na dvije etaže (pr+1) sa poslovnim prostorom 50m2 i parking mjestom za cca 4 auta.   Kuća je temeljito adaptirana 2023. godine kada je postavljen parket u svim sobama, renovirana sva kupatila, ugrađena led rasvjeta u oba dnevna boravka kao i postavljena nova PVC stolarija sa rolo roletnama, dok je kuhinja naručena po mjerama i u fazi izrade je. Iza kuće smješteno je dvorište sa baštanskim namještajem i peći za roštiljanje koja stoji na raspolaganje budućim zakupcima dok je cijelo imanje ograđeno živom ogradom čime se obezbjeđuje privatnost i mir boravka na otvorenom.   Predmetna nekretnina sastoji se od dvije etaže, poslovnog prostora, dvorišta i parking prostora ispred kuće. Etaža prizemlje: poslovni prostor 50m2 i mokri čvor. Etaža 1: dva dvoetažna stana 300m2 u potpunosti odvojena jedan od drugog: - Dvoetažni stan 150m2: dnevna soba spojena sa kuhinjom i kupatilo sa tuš kabinom i izlaskom na balkon, tri manje sobe, kupatila i hodnika na spratu. - Dvoetažni stan 150m2: dnevna soba spojena sa kuhinjom, ostave i kupatilo sa tuš kabinom i izlaskom na balkon, tri manje sobe, dva kupatila i hodnika na spratu.   Predmetna nekretnina se može izdati: svaki stan posebno, poslovni prostor posebno ili cijela kuća u komadu. Također, kuca se može izdati prazna ili opremljena sa svim stvarima a sve u zavisnosti od potreba budućih zakupaca.   Lokacija: Kuća je smještena na samo tri minute hoda od centra naselja Grbavica, ulica Pavla Lukača, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo nekoliko metara nalaze: shoping centar Grbavica, Zelena pijaca Grbavica, Osnovna škola Kovačići, Ambulanta Grbavica, Šumarski fakultet, mnogobrojne ambasade, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banka, Vilsonovo šetalište, itd.   Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo pet minuta od kuće. Redovna trolejbuska linija Austrijski Trg - Dobrinja saobraća svakih deset minuta. Kuća posjeduje četiri parking mjesta.   Standard: Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Vanjska PVC stolarija. Rolo roletne. Unutrašnja stolarija drvena. Krovni prozori. Led rasvjeta. Parket u sobama. Blindo vrata. Interfon. Automatski osigurači.   Uslovi: Minimalno trajanje zakupa 1 godina Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije   TIM nekretnine d.o.o. Sarajevo Trnovska br. 1, Kovačići 71000 Sarajevo ID: 4202321960002 Broj u registru posrednika: 37/2023 Broj ugovora o posredovanju: TIM 042i/2023 Ime i broj licence agenta: Đurđina Miškić, 01-01.1-247/23

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
493335
Agencijska šifra
899
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 227 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku