Istra, Banjole - kuća za odmor 500m2 s bazenom, Medulin, Kuća

1,250,000.00 €
  • 97500 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
500 m²
Površina placa
900 m²
Broj spratova
1
Broj soba
9
Broj kupatila
7
Ažurirano
Mar 12, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2015
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Banjole
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
LOKACIJA: Samo 2km metara od plaže, ova apartmanska kuća ili kuća za odmor s bazenom smještena je u blizini u starog ribarskog mjesta Banjole koje je 11 km udaljeno od najvećeg grada na poluotoku - Pule. Kuća je 5 km udaljena od zaštićenog krajobraza parka prirode Kamenjak punog predivnih plaža i netaknute prirode, 2-4 km od najbližih marina Volme i ACI marine Pomer za smještaj plovila te 9 km udaljeno od popularnog turističkog mjesta Medulin. Udaljenost od pulske zračne luke je 13 km. OPIS: Ova kuća za odmor s bazenom ili apartmanska kuća sa potencijalnom za bavljenje turizmom je po namjeni stambeno-poslovna zgrada, ima uporabnu dozvolu shodno namjeni te ima kategorizaciju za 3 apartmana, a trenutno se iznajmljuje kao kuća za odmor za 21 osobu. Podijeljena je u 3 apartmana, što se vidi na tlocrtima (svaki od apartmana je naznačen u različitoj boji), ali se trenutno iznajmljuje kao cjelina, naravno može i svaka posebno. Zgrada kao takva ima 500 m2 stambene površine na dvije etaže + 222 m2 pomoćnog objekta koji je trenutno bez namjene. Pripadajuće dvorište ima 900 m2, ima 40 maslina, bazen ima 70 m2 sa plitkim dijelom za djecu i jaccuzijem. Kuća ima centralno plinsko grijanje, grijanje tople vode na plin i struju te solarni panel, te po zimi unutarnji kamin ima mogućnost centralnog grijanja. Također u kući se nalaze 9 klima uređaja. S obzirom na prostorni plan, postoji mogućnost nadogradnje objekta, maksimalna izgrađenost prema prostornom planu je 50%, dok je trenutna izgrađenost negdje oko 37. Zgrada ima dvije etaže u stambenom dijelu i jednu etažu u dijelu pomoćnog objekta, a može se izgraditi 3 etaže tako da i tu ima dodatnog prostora koji pruža potencijal za raznu namjenu naročito zbog zone u kojoj se nalazi. Kuća se nalazi u poslovnoj zoni, K1, pretežito trgovačka. Može se raditi doslovno sve, poslovni prostori, dućan, trgovina, restorani i sve vezano za turizam. Kuća sama trenutno u stanju kakva je nosi 90.000-100.000 eura godišnjeg prometa (samo kroz ljetnu sezonu 4 mjeseca) kroz turizam (ozbiljnom kupcu to možemo potkrijepiti papirima), a ima ogroman potencijal i za više uz neka ulaganja. Recimo prostor pomoćnog objekta (hale) se može namijeniti za unutarnji wellness ili još smještajnih jedinica ili nešto drugo. Treba napomenuti da se nadogradnjom zgrade može napraviti izuzetno prostran hotel s restoranom. Kuća se prodaje namještena dok je sezona 2024. već bukirana za svrhu turizma pa novi kupac može prema dodatnom dogovoru preuzeti rezervacije za nadolazeću sezonu ili kuću kupiti te preuzeti od 1.10.2024. godine. Za sva pitanja i informacije ili za dogovor termina pregleda nekretnine kontaktirajte nas već danas, a na poveznici https://angelusnekretnine.hr/o-nama možete pogledati naše Opće uvjete poslovanja. ID KOD AGENCIJE: 4928

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
579223
Agencijska šifra
4928
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 85 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku