Obiteljska kuća 179 m2 - Đurđevac, Đurđevac, Kuća

172,000.00 €
  • 521708 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
1708 m²
Površina placa
1406 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Podrum
Da
Ažurirano
Aug 17, 2023
Stanje
Stanje
Uređeno
Izgrađeno
1985
Zadnja adaptacija
2016
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Koprivničko-križevačka županija
Općina/Grad
Đurđevac
Naseljeno mjesto
Đurđevac
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Upotrebna dozvola
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
  • Struja
  • Telefonska instalacija
  • Plin
  • Kanalizacija
Energetski razred
Nema
Opremljenost vrta
  • Vrtna kućica
Pristup vozilom
  • Automobil
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Tip grijanja
  • Plin
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
U prodaji je kuća uistinu posebne gradnje i arhitekture, sa velikim dvorištem i u mirnom okruženju Đurđevca.

Kuća se nalazi na čestici veličine 1.708 m2, ima tlocrtnu površinu 168 m2 (12 x 14) te se prostire u prizemlju i katu (neto stambena površina 268 m2), a tu je i podrum pod cijelom površinom kuće u kojem su smještene prostorije kotlovnice, spremišta i igraonice.
Uz kuću, tu su i garaža veličine 41,8 m2 (3,8 x 11) te 3 natkrivene terase (veličine 35, 14 i 15 m2). Dvorište je u potpunosti ograđeno i uređeno, a sama nekretnina je odlično pozicionirana u prostoru, tako da dvorište veličine 1.406 m2 okružuje kuću i garažu sa svih 4 strane te stvara zaštitni pojas oko nekretnine.

Neposredno uz zaštićeno područje Peski, kuća je smještena u naselju koje osigurava mir obiteljskih nekretnina, bez mogućnosti izgradnje poslovnih ili proizvodnih objekata u blizini. Stoga je prekrasan pogled na prirodu koji se pruža sa nekoliko balkona i kroz velike prozore prostranih soba u prizemlju i na katu, siguran i u budućem razvoju naselja.

Osim zanimljivog i posebnog projekta unutarnjeg rasporeda, nekretnina se odlikuje i brojnim odličnim i naprednim riješenjima i za današnje pojmove gradnje, iako građena 1985 god. Tu su posebno projektirani i građeni vanjski zidovi te izvedba temelja i krovnih površina, hidrozaštita te sustav grijanja. Uz kompletnu projektnu dokumentaciju, tu je i arhiva svih faza građenja - po mnogim odlikama ova nekretnina spada u veoma posebne građevine.

U prizemlju se nalazi ulazni hodnik te prostrani hol koji spaja blagovaonicu, kuhinju sa prostorom za doručak te dnevni boravak i stepenice za godnji kat. U prizemlju je još i kupaonica, stepenice za podrumski prostor te dva izlaza na vanjski prostor (iz dnevnog boravka i iz kuhinje). U prizemlju je i radna soba koja je spojena sa dnevnim boravkom, ali joj dvostruki pregradni ormar osigurava potpuni mir i odvojenost.
Dnevni boravak i prostor prema blagovaonici spaja također i dvostrani kamin - čija jedna strana gleda na blagovaonicu, dok druga gleda prema dnevnom boravku.
Stepenice prema gornjem katu opremljene su sustavom koji omogućuje ugradnju invalidskih kolica, dok je kupaonica u prizemlju već prilagođena osobama teže pokretljivosti.
Na katu se nalazi prostrani centralni prostor koji povezuje sve prostorije - veliku kupaonicu sa kadom i tušem te dvostrukim umivaonikom, 3 sobe (od kojih jedna ima izlaz na balkon) te glavnu spavaću sobu koja ima vlastiti balkon i ugradbeni ormar izveden po cijelom zidu prostorije.
Nekretnina ima plin, struju, gradsku vodu i aktivan bunar te gradsku kanalizaicju i veliku septičku jamu (trenutno van funkcije). Veće rekonstrukcije nekretnine rađene su 2012 (sanitarije) te 2016 (krovište).
Za više informacija o nekretnini kopirajte link remax.hr/300631001-146 u internet preglednik.
Za termin razgledavanja, obratite se svom Remax Agentu na 091 6547 392.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
512625
Agencijska šifra
300631001-146
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 931 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku